Játékbeli, fórum neved:
Jacody Hunt, Unu.
Előző fórum neveid:
azUnu,unu.exe,Shooo,Brozay, Unu
Mióta játszol a szerveren, mióta használod a fórumot?
V3-at aktívan körülbelül 7 hónapja az előtt V2-n tevékenykedtem.
Ezt a fórumot: 2019. 01. 28 , előzőt pedig azt hiszem a kettő hónapot, aztán jött a változás.
Miért válasszunk téged a csapatban?
Van tapasztalatom a globális moderátor feladat köreiben, V2-n betöltöttem azt a szerepet is.
Távozásom oka hogy kitiltottak a szerverről így nem szerettem volna foglalkozni semmilyen olyan dologgal ami V2-höz köthető.
Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Régebb óta felkeltette az érdeklődésem a V3 Globális Moderátor feladatkör, szeretném magam kipróbálni itt is.
Naponta mennyi időt töltessz a fórumon?
Amikor nem a kollégiumban töltöm hétköznapjaim akkor napi 1-2 óra ahogy az időm engedi telefonon, ha itthon vagyok hétvégente akkor pedig több órát, hisz mindig meg van nyitva gépen.
Referenciáid, rendelkezel Teamspeak 3-al?
Voltak mind V2 részlegen karaktertörténeteim illetve a V3-as részlegen is volt/van folyamatban. V3-on az SGH-ig jutottam, V2-n pedig betöltöttem Adminisztrátori,Teamspeak moderátori és Globális Moderátor pozíciót.
Nagyobb sikert elérő karaktertörténeteim:
Two-Man-Army
Hogyan tudnád segíteni egy kezdő fórumozó dolgát?
Először is megkérdezném tőle hogy miben segíthetek neki, ha továbbítja felém a problémáját akkor próbálok neki megoldást találni.
Ha teljesen kezdő akkor elmagyaráznám neki a fórum működését, név beállítás illetve ha szeretne akkor Avatar.
Miért ezen a fórumon szeretnél globális moderátor lenni?
Mivel másik részlegen már betöltöttem a szerepet így itt is megpróbálkozok a feladattal.
Ismeretség a csapaton belül?
@Teknős @BenceV3
Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet:
Sziasztok! Renátónak hívnak, viszont a virtuális világban Unu-ként vagyok ismert. Szolnok mellett lakom, illetve egy Szolnok melletti gimnáziumba járok és rendvédelmi ágon helyezkedek el. Hétköznapjaim a Gimnáziumhoz tartozó Kollégiumban töltöm ahol szabadidőmben pihenek és a barátaimmal vagyok. A hétvégéim számomra átlagosak, mások számára viszont furcsa mivel ha itthon vagyok 24 órából legalább 18 órát a gép előtt töltök viszont ez több dologtól függ. Pár szóval jellemezném magam mint pozitívum: Segítőkész, gyors felfogású, aktív srác vagyok, viszont van egy negatív oldalam is: haragtartó vagyok ha valakivel összeveszek, illetve a mondás hogy ,,Ami a szívén az a száján" az teljesen rám illik. Így végszóképp pedig köszönöm hogy időt fordítottál rám hogy elolvastad a jelentkezési lapomat.