Elutasítva UnBann Kérelem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Levito

Újonc
2019. 01. 22.
26
31
Balassagyarmat
youtu.be
V4 karakter
Danilo Martinez
LV karakter
Rashad James
V2 karakter
James Moon
zoldlogo.png

Neved:
< Rashad James >

A ban időpontja:
< 2021.04.26/18:02:15 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31/13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< SyS >

A ban oka:
< Loghamisitás/Admin félrevezetése. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép Estét SyS! Tudom, nagy hülyeség volt amit csináltam, de csak a barátomat akkartam ki-hozzni a rosszból mert magamtol, nem tettem volna ilyet, hiszen csak 1-darab Jailem van, csak közzbe beszéltem haveral közzben Dc-n mondta hogy hagy irja le az id-m segitsem ki őt valahogyan, mondtam rendben van! és hát ez jött eszemben-tudom hatalmas nagy hiba volt :( nagyon-megbántam! de bármit megtennék az ub-ért! mert csak erre a szervere érdemes feljönni! mert itt az összes Admin jófej! nyuggi nem szidom a simma V3-at csak az LV-közzönség jobban elnyerte tetszésemet! További Szép Estét! Várom a válaszod előre is köszönöm bármit irsz! > tènyleg nagyon de nagyon megbántam? és nagyon hiányzik a szerver! Szia (BÁRKI)Edward! Kérlek add meg az ub-t bocsi hogy itt irok de priviben nem lehet neked. bármit megteszem aziért az ub-ért vállalok akkár 10miliós jailt is, csak már nagyon hiányzik nekem ez a szerver! ez nekem olyan mint az alkoholistának ha nincs pénze nem iszik és peddig inna :D (azóta már 100000x megbántam :( ) >

• Tetszik
Reactions: botiboti

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 925
12 575
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
mert itt az összes Admin jófej!
Ezt és a hasonló kaliberű dolgokat igen feleslegesnek tartom egy UnBan kérelemben... Mindketten tudjuk, hogy ha egy másik szerveren lenne szükséged unbanra, kb ott is ugyanez lenne a szöveg.
Ettől függetlenül erre az indokra sajnos nincs unban, nem szép dolog megvezetni az adminokat, főleg ha már jófejek..
Üdv, Bárki. :D

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.