Unbann kérelem Lother Robert (Tranes)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lother Robert

Újonc
2019. 02. 22.
6
0
LV karakter
Lother Robert
zoldlogo.png

Neved:
< Lother Robert >

A ban időpontja:
< 2018/11/15 19:43:56 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Tranes >

A ban oka:
< volt egy farmom amit eladtam a frakcióban lévő társamnak és mikor eladtam neki már a játékban szóltam neki hogy elmegyek afk egy kicsit ugye ooc chat be. De mikor elmentem a géptől öcsém már bocsánat a kifejezésért de kibaszásból elvette a jogokat attól akinek eladtam a farmomat. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< aki kibannolt ugymond az átverés miatt azzal még akkor megbeszéltem ts-en hogy írok ub és kapok ub mivel hogy megbeszéltük és ez nem velem fordult elő elsőnek és ő is járt így mert én nem akartam elbaszni saját magam élményét mivel nagyon sokat játszottam egyfolytában a játékkal sokat rp-ztünk haverokkal banda tagokkal és első bannom a szerveren.Ja és tranes aki kibannolt ugye megbeszéltem vele ts-en hogy vissza enged ha irok ub stb amit az előzőkben leírtam de ő már azt mondták nincs itt és nem kaptam meg az előző ub met ? és azért szeretnék vissza menni hogy folytathassam a úgymond második életem ha kapok egy karakter nullázást vagy akármit azt is elfogadom csak had mehessek vissza mert imádtam a szervert míg öcsém el nem baszta.Nagyon hálás lennék ha kaphatnék még egy esélyt mivel még nem történt velem ezen a szerveren ilyen, persze jail meg ilyenek a becsószott 1*2 de bann még nem volt. >

Tranes

baby, mafia wie montana
2019. 01. 09.
1 715
15 157
Wien
V4 karakter
Tommy Delgado
LV karakter
Terrence Soto
Senki nem mondta h kapsz UB-t , a karaktered a sajat felelosseged.

• Tetszik
Reactions: Kyle
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.