Neved: < Brian Jhon Oliver > A ban időpontja: < 2019/03/05 19:19:50 > A ban időtartama: < 2030/12/31 13:12:12 > Neve, aki bannolt: < Daky > A ban oka: < Multiaccount,Adminnak való hazudás > Amiért szeretnéd az unbant: < A cassinó elött véletlen OOC chatbe irtam valamit amit IC be akartam ezért felmentem az épület tetejére "Újravizsgátni" ami tökéletesen ment az adminsegéddel ,utána visszajött az admin és megkérdezte hogy ment . Az adminsegéd tök kedvesen mondta hogy minden jól ment . Az adminsegédet elteleportálta ahova akarta és engem is megkérdezett .Én mondtam hogy oda vigyen ahol lehet halászni de utána rájöttem hogy nincs engedélyem és mondtam hogy az accounton nincs engedélyem és ezt az admin úgy értette hogy több accountom van és én próbáltam elmagyarázni neki hogy nincs. De mindig egy mondatra támazkodott ami ugye ez volt. Hupsz az accountomon nincs engedély.szóval az egészt magyarázkodásnak vette . És az egész egy férreértés volt és nem szeretnék 11 évet várni . Az igaz hogy most kezdem de nagyon megfogott ez a játék és szeretném folytatni. Szóval szeretnék tovább játszani minnél elöbb. És remélem adnak esélyt erre . >