Elutasítva unban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rigooxd

Újonc
2023. 07. 02.
13
2
V4 karakter
Phillip Graves
Kód:
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Phillip Garves

A ban időpontja:
2023.07.02

A ban időtartama:
örök

Admin neve, aki bannolt:
Duracel

A ban oka:
50k+ dollár kicsalás

Amiért szeretnéd az unbant:
Szép napot!Egy örök bannt szeretnék megbeszélni.Ki lettem bannolva v4-ről mert 650k-val lehúztam 2 gyereket,hol ott nem könyörögtem a pénzért,és játékon kivül volt megbeszélve hogy szeretnének venni fegyvert.Ki lettek ők is bannolva oc kereskedelem mint én is míg nem irtak egy ilyet: (Tudom hogy ezért nem érdemes kérelmet írni, de én mégis így érzem igazságosnak. Kibannoltak örökre ooc kereskedelem miadt, hol ott én nem beszéltem azzal aki adta volna azt amit vedtem volna. Én le RPztem és amikor a 2 másik úr beszélt egy Adminnal akkor én nem is voltam jelen. Én nem érzem igazságosnak azt hogy nekem nem is adott esélyt az Admin amikor én le RPztem. Zöld fülű vagyok még és azt mondták nekem hogy nem lesz semmi baj. Ezért szeretném benyújtani kérelmemet, mivel ez a kedvenc játékom) A gyerek írt 3 mondtatot és ezt nevezi rp-nek (Owen Boton,Hoze Carlos) a 3 mondat:Mit vársz? Szeretnék de mikor kapjuk meg? Hamajd a kezembe fogom akkor fizetek---- ez volt az rp-je a gyereknek,és tényleg nem kényszerítettem őket arra hogy adják oda a pénzt,sőt ők kergettek meg engem a farmon hogy oda adja az Owenke a pénzt.Végül őket fel oldották mert elvileg csak pg-ztek(nem kaptak órás bannokat,egyből unnban úgy hogy elvileg csak pg-tek ami úgyan úgy büntetendő.Én nekem át lett csak írva a bannom kicsaltam 650k+ dollárt, hol ott ők ragaszkodtak az egészhez.Ezért szeretnék kérni egy unbant!

Megjegyzés:
Előre is köszönöm szépen a választ!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.