UnBan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lacibojtor

Újonc
2019. 01. 14.
8
0
LV karakter
Romen Spirt
14.) Ahol van MINTA ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! A BB kódolás szintúgy a minta része, ennek hiányában is figyelmeztetést lehet kapni!
Sziasztok! Elnézést szeretnék kérni, hogy kiszedtem az ittemjeit a srácnak és pluszban azért mert szabályt sértettem. Nagyon sokszor átolvastam, megtanultam és ami a legfontosabb tanultam a hibámból. Eddig nem tudtam unbannt kérni, mivel nem sikerült a fórumra be regisztrálnom. Nagyon sajnálom amit tettem nagyon meg bántam. Tudtam hogy nem szabad mégis meg tettem. Én csak arra szeretnélek kérni titeket, hogy még kapjak egy esélyt. Nem sokat játszottam, de nekem nagyon hiányzik a szerver, a barátaim, ismerőseim is hiányolnak róla. Volt egy pár jailom, amikből tanultam. Aztán nem csináltam a detektorral való futást. Nagyon szeretnék ujra játszani, és 110% ig csak rendesen, és a szabályokat be tartva. Köszönöm ha elolvastátok és remélem minél hamarabb egy jó hírrel jutalmaztok! További szép napot! Jó játékot!

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 793
5 537
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Sziasztok!
Ebben a topicban bemutatom, hogy hogyan használd helyesen a mintát.
Ezt a szerver unban kérelem topicban fogom szemléltetni. (csak egy példa a sok közül)

1 lépés:
Értelemszerűen keresd meg a "Szerver unban kérelmeknél" a mintát.
LV szerver UB részleghez katt
IDE
Minta-1.png

2. lépés:
Görgess le a téma legaljára, majd jelöld ki a kód kereten belül lévő szöveget
Itt CTRL+C, vagy jobb kattintás, másolás.

Minta-2.png
3. lépés:
Ha a mintát kimásoltad, lépj vissza a " Szerver unban kérelmek" témába

Minta-3.png

4. lépés:
Ezután nyissunk egy üres témát, amit a Fórum jobb felsö zöld "Új téma" ikonra kattintva tehetsz meg.

Minta-4.png
Miután megnyitottad a témát, kapcsold be a BBCode módot.
Minta-5.png

5. lépés:
Miután bekapcsoltuk a BBcode módot (A kis fogaskerék zöld legyen) illeszd be a szöveget amit kimásoltál. [CTRL+V]

Minta-6.png
6. lépés:
A kérelmedet a minta szerint töltsd ki.
Válaszolj a kérdésekre, szép kerek mondatokban!
Ezt kellene kapnod ha a "Válaszod" helyére a saját szavaiddal válaszoltál!

Minta-7.png

7. lépés:
Ebben a lépésben, már csak ki kell töltened a téma címét!
[IG NEVED + ADMIN NEVE AKI BANNOLT]
NEM
kell regényt írni címnek, ennyi bőven elég!
Ha olyan admin bannolt téged, aki már nem admin a szerveren, akkor akkor írd utána hogy [Fő-/SzuperAdmin]:

Minta-8.png

Remélem tudtam nektek segíteni!
Ha valamit elírtam, vagy nem tudtad követni a leírásom, akkor nyugodtan írj privát üzenetben!

A topic át lett hozva ide is V3 fórumról, nem tőlem származik, csupán átszerkesztettem LV képekre.
Az Eredeti Topic írója @Ethan

- PReDi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.