Unban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bl

Barangoló
2019. 02. 01.
108
363
V4 karakter
keld.degn
LV karakter
shawnee reese
neve
Doug Clintwood,Brown Johnson (mind a kettőnket ugyanazért banomtak ki és ugyanakkor.)
A ban időpontja:
2019.02.11. 13:47:47

A ban időtartama:
2030.12.31. 13:12:12

Neve, aki bannolt:
Ryan

A ban oka:
Farmmal való átverés

Amiért szeretnéd az unbant:
Szerintem én picit sokallom az "örök bant" (2030-ig) és hát tulajdonképpen szerintem Ryan félreértette a farmmal való átvrést, ugyanis azt hitte hogy mi akarjuk eladni a farmot a másik játékosnak, pedig az úgy volt hogy a másik játékos kihirdette hogy munkást keres a farmhoz. Át is utalta a pénzt (3500 dollár fejenként, mivel ketten voltunk) és utána Doug Clintwood IC karaktere szomjas volt (már neki kis is írta, hogy szomjas a karakter) és szólt a tulajdonosnak hogy elmegy egy kis vízért a legközelebbi benzinkúthoz. Utána visszamentünk a tulajhoz de mivel csak kikapáltuk a földjét és csak ennyit dolgoztunk. Utána Doug mondta hogy 2000 plusz a növénybeültetés, és a tulaj nem adta oda ezért lett egy kis üldözés. A tulaj követett minket a kocsival és elkezdett kiszállni a kocsijából és NonRP-sen vette elő a Glock-17-et (nem volt bindelve hogy elővesz/elrak egy Glock-17-et). Ezért a tulaj kapott egy Admin Jail-t Ryan által (60 perc). Mi nem kérünk UnBant-t csak legalább egy kis enyhítést szeretnénk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.