- 2019. 02. 03.
- 66
- 88
- LV karakter
- Dennis Gessele
Neved:
< Herrmann Joe >
A ban időpontja:
< 2019-03-21 18:20:55 >
A ban időtartama:
< 2019-04-20 19:20:55 (1 hónap) >
Neve, aki bannolt:
< Kalacs >
A ban oka:
< Ne írj ilyeneket, semilyen formában OOC. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nyilván megbántam amit tettem és átolvastam még egy jó párszor a szabályzatot hogy ilyet nyilván nem tehetek. Amiért én ezt most kérem tőletek az az az ok hogy én ezt a szervert nagyon de nagyon szeretem és amit tettem az az: Egy embernek csörgött a telefonja folyamatosan én ic-n meg mondtam neki hogy küldje el a jó büdös... és ő el is küldte itt a kép róla: https?/imgur.com/a/4UR5b1O amikor megmondta neki a magjáét akkor azt tette hogy: "((ooc))" (ez a képen is látható), én ooc chaten pedig felidéztem amit mondott legelsőnek, mert ez számomra poénos volt (semmi rossz szándékom nem volt és nem akartam megbántani vele senkit.) én be írtam ooc chatre amit mondott és a csávó erre azt is írta hogy: "((ooc))" azért írtam be ooc chatre amit mondott ic-n mert vicces volt számomra és szerettem volna hogy ujjra nevethessünk eggyet ezen az ügyön és mivel már ic-n nem tudtam neki mondani mert le zárójelezte szóval ez meg sem történt ic ügy ezért felidézttem ooc-n. Remélem érthető amit most le írtam eléggé bonyolultan ha gondoljátok és ha valaki nem érti akkor felkeresem ts-en de remélem érthető amit mondok és egy kicsit azért soknak tartom ezt az 1 hónapot. Remélem kapok ub-t vagy egy kis enyhítést, köszi hogy végigolvastad. További szép napot és jó játékot kívánok! >