sziasztok új vagyok a fórumon ezért nem nagyon tudom hol kell lv hez unbant kérni most elviekben ott vagyok de nem nagyon tudom hogy hol kell unbant kérni ezért tudnátok segíteni. Hát ha jó helyen vagyok akkor le írnám mit történt. Igazából játszok a szerveren és egyszer csak ki írja hogy ki lettem tiltva a szerveről nem is tudtam nagyon hogy miért aztán fellépek megnézzem miért farmmal való. Mondom mi. Tehát az volt hogy volt egy farmom bérelte egy srác egy hétig nagyon jól ment hét az elsö hét elején odaadta a 20 ezer dollárt mert be volt vetve félig a farm aztán megbeszéltük hogy kövi héten 15 ezer oké na és jöttek a gondok jött az a bizonyos második hét amiért nekem ugye 2 ezret kellet VOLNA fizetnem jövök fel a szervere ma és nézzem hogy elvitték a farmot egy másik ember hívtam is a srácot (asszem hívtam nem akarok hazudni) nem volt elérhető na mindegy ennyi volt aztán játszottam a szeron és jött a ban hogy én át vertem öt 20 ezer meg farmmal nem nagyon értem hogyha ezt nem jó helyre írtam akkor bocsi fórumon új vagyok csak a szabályzatot olvastam el itt na mindegy elöre is köszi a segitséget.