- 2019. 07. 25.
- 5
- 1
- V4 karakter
- Dominic S Payne
Neved:
< Dominic S Payne. >
A ban időpontja:
< 2019/07/25 05:27:08. >
A ban időtartama:
< 2029/12/31 16:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Borisz. >
A ban oka:
< Farm nev miatt. pontosabban
Amiért szeretnéd az unbant:
Elnezest szeretnek kerni azert amitt tettem tobbet nem lesz ilyen. 2 eve jatszok a szerveren es most eloszor lett az elso problemam. amennyiben visszaengednek nemmeg teszek ilyet.Sajnalom amit tettem. Elore is koszonom szepen az idejet aki foglalkozik ezzel. tovabbi szep napot. Elnezest kerek hogy nem tettem ekezetekett.
Figyelmeztetést kaptál!
14.) Ahol van MINTA ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! A BB kódolás szintúgy a minta része, ennek hiányában is figyelmeztetést lehet kapni!
< Dominic S Payne. >
A ban időpontja:
< 2019/07/25 05:27:08. >
A ban időtartama:
< 2029/12/31 16:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Borisz. >
A ban oka:
< Farm nev miatt. pontosabban
Aki olvassa ezt buzi
>Amiért szeretnéd az unbant:
Elnezest szeretnek kerni azert amitt tettem tobbet nem lesz ilyen. 2 eve jatszok a szerveren es most eloszor lett az elso problemam. amennyiben visszaengednek nemmeg teszek ilyet.Sajnalom amit tettem. Elore is koszonom szepen az idejet aki foglalkozik ezzel. tovabbi szep napot. Elnezest kerek hogy nem tettem ekezetekett.
Figyelmeztetést kaptál!
14.) Ahol van MINTA ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! A BB kódolás szintúgy a minta része, ennek hiányában is figyelmeztetést lehet kapni!