UnBan Kérelem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mrmaffia

Újonc
2020. 02. 28.
3
0
V4 karakter
Salvatore Toto Liina
Ahol van MINTA ott köteles vagy azt használni!
InGame neved:
► Salvatore Toto Riina ◄

A ban időpontja:
►2020.02.28. ◄

A ban időtartama:
► 2021.02.22.◄

Admin neve, aki bannolt:
► Zozy◄

A ban oka:
► Súlyos OOC szidalmazás ◄

Amiért szeretnéd az unbant:
►1-2napja kezdtem a szervert és, szeretnék jobban belekeveredni az mta világába ezen a szerveren.

Fa telepnél történt egy karambol. Az egyik ember súlyosan megsérült. Itt kezdődött a kezdő szintü bénázásaim, az egyik játékos írta hívjak mentőt, (ezekkel nem nagyon vagyok jelenleg még tisztába, így persze hogy megkérdezem mi a játékban a telefonszába:D) nem volt mentős, erre ő MEGNEVEZETT ic be, (amit ha jól tudok tilos) és elkezdett flegmázni,hogy miaz,hogy nincs eücsomag az autóban. (nem tudom ezeket hol lehet beszerezni még) közöltem vele, ismét, kezdő vagyok nem tudom hol kell venni OOC be. Ő közben lazán ül a motorháztetőn, kólázik( ő az egyik karamolózott) leszáll az autóbról, " szerencsétlenkedjetek akkor tovább"

Itt követtem el a hibámat. OOC ben. megsértettem ezzel a szóval" retardált vagy ennyi"
Hibáztam, tudom, megbántam, teljesen kezdő vagyok ezen a játékon, sokmindent kell tanulnom.
Hibás vagyok, nem mentegetőzök, de a másik fél is lehetett volna normálisabb velem.

Megbántam,hogy meggondolatlanul csúnyán/sértően beszéltem. Ezáltal szeretnék unbant kérni, szeretném felfedezni az mtaa világát, a szervereteken.

Üdv, ◄

Megjegyzés:
► Válaszod ◄

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.