- 2024. 01. 26.
- 5
- 4
- V4 karakter
- Arnold Lagoel
- LV karakter
- Arnold Michael
Neved:
< Arnold Michael >
Kitiltás időpontja:
< 2024.04.11 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Vigil >
A kitiltás indoka:
< IndokSúlyos NonRp, adminügy alatti DM, OOC szidás. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Kedves Olvasó, Szeretnék most egy teljesen őszinte UnBant írni , mivel régebben vak voltam optimálisabbnak találtam a Hungary Life szervereit számomra, azt hangoztattam , hogy a Hungary Life legnagyobb rajongója vagyok így a vezetőségi tagok arra ösztönöztek, hogy tiltassam ki magam a See-Game System szervereiről ezzel is megmutatván az én rajongásom. Én ezt megtettem, nem tudtam hogy ez milyen következményekkel jár az életemben. Miután ez az optimalitás lezajlott a Hungary Life szerverei számomra már nem megfelelőek lettek, vissza szerettem volna térni a See-Game System szervereihez. Amikor észrevettem hogy kivagyok bannolva a See-Game System szervereiről, akkor nagyon erősen megbántam tetteimet, ezért is írom ezt az UnBan kérelmet. A lehető legmegfelelőbben próbálom megírni ezt az UnBan kérelmet. Amennyiben kapok egy második esélyt bebizonyítom a See-Game System vezetöségének hogy nekem igen is helyem van a szervereiken. A tiszteletlenül bánt adminisztátorral való viselkedésemért innen is külön bocsánatot szeretnék kérni az adminisztátortól. Utólag még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy a kitiltás indokát elfogadom, de mivel ösztönöztek hogy tiltassam ki magam ezért szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni akivel esetleg találkoztam miközben cselekedtem! Tényleg mostmár értelmesebb lettem és érettebb , és mostantól nem fogok semmilyen NonRP-s cselekedetet végrehajtani! >