Elutasítva Unban kérelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Atesz66

Újonc
2023. 07. 18.
3
0
LV karakter
Norris Harrett
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Norris Harrett >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 07. 18. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ezerforint >

A kitiltás indoka:
<
OOC minősítés , Nem lépsz ki direkt előlem amikor magamhoz gettelek >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nos, először is szeretnék elnézést kérni a félreéértés, és a szabályzat megsértése miatt. Az első indokot beismerem, hibáztam és nem tartottam be a szabályzatot, amit sajnálok, nem így kellett volna viselkednem. DE a második indok nem teljesen volt igazságos, mivel amikor az admin odateleportáltatott magához, akkor nem én léptem ki önszántamból, hanem a szerverrel megszakadt a kapcsolatom (erre volt már párszor példa, hogy kidobott a játék, ezzel nem tudok mit csinálni), ezért nem tartom jogosnak a második indokot, az elsőt igen. Tudom, hogy kamunak gondolná bárki és hogy milyen véletlen, hogy pont akkor dobott ki, de ez az IGAZSÁG. Szeretném kérni a kitiltásom feloldását, ezentúl be fogom tartani a szabályzat minden részét. Ez egy nagyszerű közösség, aminek szeretnék a tagja lenni. Mégegyszer elnézést szeretnék kérni az OOC minősítés/szidás miatt, megbántam és rájöttem, hogy rosszul cselekedtem. Szeretnék újra ezen a szerveren játszani., minél több órát beletenni, élvezni a játékot. További szép napot. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.