UNBAN KÉRELEM

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2022. 11. 21.
1
0
LV karakter
jaden johnston
Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! -Paki
DM, RP alatt msegit parancs használata folyamatos szabály sértések. PARANCS létre hozója, Adminisztrátor BENTON. BAN PARANCS LÉTREHOÁSA: 2022.11.19. 13:12 P. LEJÁRÁS. 2023 02.13.13:12. Első sorban Sikerben gazdag Boldog ÚJÉVET KIVÁNOK!!!!! Szeretnék kérelmezni egy UNBANT. Az elmúlt időben rá jöttem mely hibákat követtem el. be vallom hibáztam. És Igen rossz dolog amiket el követtem. Nagyon meg bántam mivel az elmúlt időben kisértést kaptam elég sokszor hogy fel léphessek RP-NI. HIÁNYZIK A SOK BARÁT A SOK EMLÉK\ ÉLMÉNY ÉS PERSZE AZ RP. Elég sok időt vártam, és el gondolkoztam mit szabad mit nem! az elmúlt idő rá döbbentet hogy valójában miért is jött létre ez a szerver. Arra hogy: élményekben izgalmakban gazdag RP-t folytassunk társaimmal és hogy minél több barátot szerezzünk, tiszteségesen meg keressük a pénzünket még ha sokáig is tart. De meg van benne az az élmény az az élet érzés hogy ott vagyok az LV szerverén. Nagyon szépen kérem önöket adjanak nekem esélyt arra hogy folytassam az LV RP-t szeretném kérelmezni az UNBANT. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT SZÉP REGGELT!!!. SZÉP NAPOT!!! SZÉP ESTÉT!!!!.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
zoldlogo.png

Neved:
< Válaszod helye >

A ban időpontja:
< Válaszod helye >

A ban időtartama:
< Válaszod helye >

Neve, aki bannolt:
< Válaszod helye >

A ban oka:
< Válaszod helye >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Válaszod helye >

Kód:
[CENTER][SIZE=5][IMG]https://s25.postimg.cc/b5ndlkef3/zoldlogo.png[/IMG][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=5][/SIZE]
[CENTER][SIZE=5][FONT=century gothic][B][COLOR=#7cc576]Neved: [/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=#7cc576]<[/COLOR] [COLOR=#FFFFFF] Válaszod helye [/COLOR] [COLOR=#7cc576]>[/COLOR][/B][/I]

[B][COLOR=#7cc576]A ban időpontja:[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=#7cc576]<[/COLOR] [COLOR=#FFFFFF] Válaszod helye [/COLOR] [COLOR=#7cc576]>[/COLOR][/B][/I]

[B][COLOR=#7cc576]A ban időtartama:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#7cc576]Neve, aki bannolt:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#7cc576]A ban oka:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#7cc576]Amiért szeretnéd az unbant: [/COLOR][/B] [/FONT][/SIZE]
[FONT=century gothic][SIZE=5][I][B][COLOR=#7cc576]<[/COLOR] [COLOR=#FFFFFF] Válaszod helye [/COLOR] [COLOR=rgb(124, 197, 118)]>[/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Sziasztok!
Ebben a topicban bemutatom, hogy hogyan használd helyesen a mintát.
Ezt a szerver unban kérelem topicban fogom szemléltetni. (csak egy példa a sok közül)

1 lépés:
Értelemszerűen keresd meg a "Szerver unban kérelmeknél" a mintát.
LV szerver UB részleghez katt
IDE
Minta-1.png

2. lépés:
Görgess le a téma legaljára, majd jelöld ki a kód kereten belül lévő szöveget
Itt CTRL+C, vagy jobb kattintás, másolás.

Minta-2.png

3. lépés:
Ha a mintát kimásoltad, lépj vissza a " Szerver unban kérelmek" témába

Minta-3.png

4. lépés:
Ezután nyissunk egy üres témát, amit a Fórum jobb felsö zöld "Új téma" ikonra kattintva tehetsz meg.

Minta-4.png
Miután megnyitottad a témát, kapcsold be a BBCode módot.
Minta-5.png

5. lépés:
Miután bekapcsoltuk a BBcode módot (A kis fogaskerék zöld legyen) illeszd be a szöveget amit kimásoltál. [CTRL+V]

Minta-6.png

6. lépés:
A kérelmedet a minta szerint töltsd ki.
Válaszolj a kérdésekre, szép kerek mondatokban!
Ezt kellene kapnod ha a "Válaszod" helyére a saját szavaiddal válaszoltál!

Minta-7.png

7. lépés:
Ebben a lépésben, már csak ki kell töltened a téma címét!
[IG NEVED + ADMIN NEVE AKI BANNOLT]
NEM
kell regényt írni címnek, ennyi bőven elég!
Ha olyan admin bannolt téged, aki már nem admin a szerveren, akkor akkor írd utána hogy [Fő-/SzuperAdmin]:

Minta-8.png

Remélem tudtam nektek segíteni!
Ha valamit elírtam, vagy nem tudtad követni a leírásom, akkor nyugodtan írj privát üzenetben!

A topic át lett hozva ide is V3 fórumról, nem tőlem származik, csupán átszerkesztettem LV képekre.
Az Eredeti Topic írója @Ethan

- PReDi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.