- 2022. 11. 21.
- 1
- 0
- LV karakter
- jaden johnston
Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! -Paki
DM, RP alatt msegit parancs használata folyamatos szabály sértések. PARANCS létre hozója, Adminisztrátor BENTON. BAN PARANCS LÉTREHOÁSA: 2022.11.19. 13:12 P. LEJÁRÁS. 2023 02.13.13:12. Első sorban Sikerben gazdag Boldog ÚJÉVET KIVÁNOK!!!!! Szeretnék kérelmezni egy UNBANT. Az elmúlt időben rá jöttem mely hibákat követtem el. be vallom hibáztam. És Igen rossz dolog amiket el követtem. Nagyon meg bántam mivel az elmúlt időben kisértést kaptam elég sokszor hogy fel léphessek RP-NI. HIÁNYZIK A SOK BARÁT A SOK EMLÉK\ ÉLMÉNY ÉS PERSZE AZ RP. Elég sok időt vártam, és el gondolkoztam mit szabad mit nem! az elmúlt idő rá döbbentet hogy valójában miért is jött létre ez a szerver. Arra hogy: élményekben izgalmakban gazdag RP-t folytassunk társaimmal és hogy minél több barátot szerezzünk, tiszteségesen meg keressük a pénzünket még ha sokáig is tart. De meg van benne az az élmény az az élet érzés hogy ott vagyok az LV szerverén. Nagyon szépen kérem önöket adjanak nekem esélyt arra hogy folytassam az LV RP-t szeretném kérelmezni az UNBANT. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT SZÉP REGGELT!!!. SZÉP NAPOT!!! SZÉP ESTÉT!!!!.