Elutasítva Unban kérelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Meliton0821

Újonc
2022. 10. 28.
3
0
LV karakter
Jeffry Norris
Sziasztok, bannoltak a mai nap folyamán és teljesen nem értem, hogy miért túl lett kapva egy ügy és mire beléptem ez fogadott. Admin félrevezetésének kísérlete. Nos az ügy egy rablással kapcsolatos dolog volt. A rablásnál volt elő rp amit nem tudtam bizonyítani mert valami gond volt a weboldallal amin keresztül fel tudtam volna tölteni a see mta-s chatat. Az adminnak, és a rablás alatt lévő személynek ooc elmondtam hogy nem akartam kirabolni őt hisz csak egy yt videót szerettem volna készíteni halloween alkalmából "csokit vagy csínt" néven. Rablás közben is leírtam a rablás alatt lévő személynek, hogy várjon egy kicsit hadd menjen az ic game ugyebár. 2 darab tököt szerettem volna venni 20ezer dollár/ darab áron. És a "csokit vagy csínt"-ért kapott volna még 50 ezret ajándékba. Nos a kedves admin ezt nem hitte el nekem sajnos. Én ehhez hozzáfűzni mást nem tudok csak annyit, hogy szerintem túl lett kapva ez a dolog. Úgy érzem nem bant érdemlek. Kaptam büntetést, méghozzá 240 percet "nem ismert szabályzat és előrp hiánya" néven, amit megint csak nem értek hiszen megvolt az előrp és a szabályzattal is tisztában vagyok. A kérésem pedig hogy vonják vissza a bant, mert nem érzem kiérdemeltnek. A szabályokat betartom, mindent le rpzek mindig van mindenhez előrp ez volt az első "bakim".

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.