Elutasítva UnBan kérelem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 02. 10.
5
2
LV karakter
Konrad Barsotti
V2 karakter
Robert Elton
zoldlogo.png

Neved:
< Izaak Jaylen >

A ban időpontja:
< 2019-10-19 19:46:22 >

A ban időtartama:
< Örök. 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Baker >

A ban oka:
< Tisztázással keress fel TS-en![5000$ feletti átverés] (Farmal való át verés) [15.000$] >

Amiért szeretnéd az unbant:
.< Szép Napot! Sajnos amit tedtem nem jó dolog és lehet meg sem bocsátható az ügy. JamieLV nem fogadta el a ez elötti UnBan kérelmem, de én adig írom az unbant míg meg nem bocsátotok! Nem bíztos, hogy JamieLV meg tudna nekem bocsátani de próbálkozok! Nos ténylegesen NEM DIREKT vertem át az illetőt farmal hiszen csak elfelejtedtem meg hosszabítani. Fel kellet volna mennem TS-re de nem tedtem mert nem volt még TS-em meg mikrofonom, lehet ez nem mentség de le írom. Az emlékezetem nem volt velem és ezt nagyon is meg bántam, nem kellet volna bele menem a üzletbe. Szeretnék egy jó szerveren újra játszani mert nincs más szerver amin tudnék játszani! v2 még fel tudok menni de v3 nem az nem ide tartozik. Én nagyon is szeretem ezt a szervert és vissza akarok térni! Mindenkinek szól, hogy bocsánat, nem direkt csináltam én szeretnék egy rendes RP-s karaktert újra végbe vinni. Bármit meg tennék, hogy vissza mehesek a szerevere a 10×15.000$ meg tudom adni és fel tudok menni TS-re is beszélni. Már 1év és 5 hónapja ki vagyok banolva és igen meg változtam azóta, sok minden-ben meg változtam! Nagyon szeretem ezt a szervert és nem akarom el hagyni, hanyagba hagyni, hanem törődni vele! Bocsánatot szeretnék kérni Jamie, Baker, akit át vertem és az össze playertől! Szeretnék egy utólsó esélyt kérni és utána nem lesz velem gond megigérem. Nagyon örűlnék Jamie ha egy utólsó esélyt adsz nekem! Továbi Szép Napot! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Keress fel TS-en!

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
TS-en egyeztetve, nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.