- 2019. 08. 06.
- 5
- 3
- V2 karakter
- Dragana Turner
Neved:
< ic nevem nem tudom accunt nevem Supergtx >
A ban időpontja:
< 2019/03/30 20:40:40 >
A ban időtartama:
< 2020/03/28 20:40:40 >
Neve, aki bannolt:
< Dinnye és Paddy által >
A ban oka:
< Szándékos öngyilkosság + Súlyos UCP.By Paddy >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Hello az unban azért szeretném mert nagyon szeretnék ujra csatlakozni ebbe a csodás közösségbe és kedves megértő emberekhez.Nagyon szeretnék csatlakozni egy bandába és folytatni az illegális életem a barátaimmal együtt.Nagyon szeretnék ujra játszani ezen a szerveren hisz ez egy egyedi és jó szerver ez az egyetlen szerver ami lv ben van.Nagyon szépen köszönöm a megértéseket.Elénekeltem az unban dalt is ha ez a lap nem sikerülne esetleg itt a link halgasáttok és élvezétek bátran ,További szép estét reggel/napot/estét:
>
< ic nevem nem tudom accunt nevem Supergtx >
A ban időpontja:
< 2019/03/30 20:40:40 >
A ban időtartama:
< 2020/03/28 20:40:40 >
Neve, aki bannolt:
< Dinnye és Paddy által >
A ban oka:
< Szándékos öngyilkosság + Súlyos UCP.By Paddy >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Hello az unban azért szeretném mert nagyon szeretnék ujra csatlakozni ebbe a csodás közösségbe és kedves megértő emberekhez.Nagyon szeretnék csatlakozni egy bandába és folytatni az illegális életem a barátaimmal együtt.Nagyon szeretnék ujra játszani ezen a szerveren hisz ez egy egyedi és jó szerver ez az egyetlen szerver ami lv ben van.Nagyon szépen köszönöm a megértéseket.Elénekeltem az unban dalt is ha ez a lap nem sikerülne esetleg itt a link halgasáttok és élvezétek bátran ,További szép estét reggel/napot/estét:
UI:tudom hogy nem jó a hangom