Elutasítva Unban kérelem - Lole

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 10.
29
27
V4 karakter
Pedro R Frechette
V2 karakter
Aaron J Boris
zoldlogo.png

Neved:
< theSD0169 az account name. >

A ban időpontja:
< 2019.8/17 >

A ban időtartama:
< Sajna örök. >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< Farmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nagyon megbántam amit tettem. De komolyan annyira hiányzik már a szerver nem tudok mivel játszani. Magának a szervernek van egy feelingje és akaraterő kell hozzá, hogy valamit el tudjunk itt érni. Nekem volt "akareterőm" az elején csak ugye mint ahogy a játék is Las Vegasban játszódik igy hát én is beleestem a kaszinó életbe. Kiadtam a farmom egy kedves srácnak 60.000$ ba és ahogy elkapott a kaszinó láz elbuktam minden pénzem 1-2 óra alatt. A sráctól elvettem a farmot és kiléptem. Ezután a hülyeség után kaptam egy PK-t amit LOLE birált és a birálat egy bannal ért véget. Most ,hogy elolvastad a kis regényem nagyon kérlek szépen Olvasó admin főadmin vagy szuperadmin a bann már régen volt azóta nem 1x átgondoltam a tettemet ez a 6x unbann kérelmem remélem meglágyitom e sziveteket és egyszer engedtek a szigorból. Nagyon kérem szépen az olvasó admint, hogy 1.200Perces jailt is leülök csak had játszak a szerveren. >

whyme válasza:
Karakter név hiánya.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.