Elutasítva Unban kérelem! ----> Husi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
zoldlogo.png

Neved:
< Alice T Florenzo >

A ban időpontja:
< 2019/05/25 18:14:38 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12>

Neve, aki bannolt:
< Husi >

A ban oka:
< Multiaccount >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló! Köszi hogyha végig olvasod! Nem akarom elmondani a hegyi beszédet de muszáj leszek mivel az előző unbant nem fogadták el. Igazából nem értem a ban okát, mivel nekem semmilyen multiaccountom soha sem volt. És oktalanul lettem kibannolva. Igazából van egy kicsi indoka a bannak, de mégsem. Viccelődtem vele egy sráccal, hogy 4 accountom van, és ezt ő komolyan vette, majd szólt Husinak, aki azonnal szó nélkül örökre kibannolt. Ő azt állította, hogy utánna nézett a dolgoknak de én ezt nem hiszem, mivel akkor valószínűleg nem kaptam volna meg a bant, mivel tényleg nincs multiaccountom. Már nagyon régóta várok az Unban elfogadására, szinte minden héten írok egy újat, de mindig sikertelenül járok! Vágyok vissza a szerverre. Már szinte minden ismerősöm IRL nagyon várják az Unbant. Nagyon de nagyon szeretnék a haverokkal és remélhetőleg még élő közösségű családommal RPzni. Ez a kedvenc RolePlay szerverem amin eddig játszottam. Ebben az a kritikus, hogy én 4 éve Rpzek még annó a Sampen játszottam, és ilyen jó RolePlay szervert még életemben nem láttam. Ui. Akár 999 perc AJ fejében is képes lennék visszatérni a szerverre, vagy esetleg utolsó eséllyel is! És ha nem kapnám meg az Unbant akkor még annyi kérésem lenne hogy indokot kapjak rá hogy miért nem! További szép napot kívánok mindenkinek, és jó RPzést skacok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.