Elutasítva Unban Kérelem! ----> Husi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
zoldlogo.png

Neved:
< Alice T Florzenzo >

A ban időpontja:
< 2019/05/25 18:14:38 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Husi >

A ban oka:
< Multiaccount >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló! Köszi hogyha végig olvasod! Nem akarom elmondani a hegyi beszédet de muszáj leszek mivel az előző unbant nem fogadták el. Igazából nem értem a ban okát, mivel nekem semmilyen multiaccountom soha sem volt. És oktalanul lettem kibannolva. Igazából van egy kicsi indoka a bannak, de mégsem. Viccelődtem vele egy sráccal, hogy 4 accountom van, és ezt ő komolyan vette, majd szólt Husinak, aki azonnal szó nélkül örökre kibannolt. Ő azt állította, hogy utánna nézett a dolgoknak de én ezt nem hiszem, mivel akkor valószínűleg nem kaptam volna meg a bant, mivel tényleg nincs multiaccountom. Már nagyon régóta várok az Unban elfogadására, szinte minden héten írok egy újat, de mindig sikertelenül járok! Vágyok vissza a szerverre. Már szinte minden ismerősöm IRL nagyon várják az Unbant. Nagyon de nagyon szeretnék a haverokkal és remélhetőleg még élő közösségű családommal RPzni. Ez a kedvenc RolePlay szerverem amin eddig játszottam. Ebben az a kritikus, hogy én 4 éve Rpzek még annó a Sampen játszottam, és ilyen jó RolePlay szervert még életemben nem láttam. Ui. Akár 999 perc AJ fejében is képes lennék visszatérni a szerverre, vagy esetleg utolsó eséllyel is! További szép napot kívánok mindenkinek, és jó RPzést skacok!>

Dr.Oetker

Újonc
2019. 06. 01.
1
0
LV karakter
Joshua Clarence
Nagyon jó lett ez az ub kérelem,Nagyon várunk vissza a szerverre a többiekkel is! Remélem megkapod az ub-t! Na csá

warning.png
Moderátori hozzászólás

Figyelmeztetést kaptál! Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
By: Owl

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.