Elutasítva Unban kérelem! ---> Husi [Megbeszélésig zárva]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
zoldlogo.png

Neved:
< Alice T Florenzo >

A ban időpontja:
< 2019/05/25 18:14:38 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Husi >

A ban oka:
< Multiaccount. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló! Szeretném az igazamat bizonyítani csak nem tudom, mivel több bizonyíték láttára se hajlandóak az adminok UB-t adni! Ezért kérnék most segítséget egy admintól! A lényeg, hogy az eggyik spanommal horgásztam és azzal hülyéskedtem hogy: "egyébként 4 accountom van". Ezt meghallva az eggyik gyerek a száz közül szólt adminnak, hogy én milyen rossz ember vagyok és multiaccountom van. Az admin (husi) azonnal kérdés nélkül adta a bant, én meg csak pislogtam. És elmondanám, hogy most is pislogok, hogy próbálom bizonyítani az igazam csak nem lehet, sosem hallgatnak végig. EZÉRT szeretnék beszélni MINDENKÉPPEN egy ADMINNAL TS-EN! Az időpontot privátban vagy itt lent válaszban (persze csak ha nem megint "Nincs UB" és végig se olvasták az egész hegyi beszédet)! Egyébként a ban megkapása után kedves Husi barátommal beszéltem aki, megértette a problémámat és orvosolni szerette volna, csak mire odaért addigra hirtelen kirakták adminból. (Egyébként had ne mondjam mennyire örülök neki ) Ismételten a bizonyítékom: imgur.com/a/P8DnNfY
Köszönöm aki végighallgatott és megértette a problémámat, további szép napot, és jó játékot! >

• Szomorú
Reactions: Custer

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Mindig mindenki "hegyi beszédét" végig olvasom, akárcsak ezt is. Keress fel TS-en, amikor jó neked, gyere várómba és behúzlak.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
Persze, megértem meg minden csak sokszor nem kaptam különösebb indokot az UB elutasítására. Jelenleg bent vagyok a váródban és várakozom, hogy behúzz aztán megbeszéljük. Eddig azért nem tudtam veled beszélni mert én kollégista vagyok és ott nem nagyon van erre lehetőség, hogy elvonuljak. Ha nem jönne össze a beszélgetés minden hétvégén ráérek amikor neked tetszik!

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Hétvégén keress.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.