- 2019. 05. 25.
- 45
- 95
- V4 karakter
- Alice T Florenzo
- LV karakter
- Rosenstein Yael
- V2 karakter
- Paroshnyiek Kazachia

Neved:
< Alice T Florenzo >
A ban időpontja:
< 2019/05/25 18:14:38 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Husi >
A ban oka:
< Multiaccount. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Helló! Szeretném az igazamat bizonyítani csak nem tudom, mivel több bizonyíték láttára se hajlandóak az adminok UB-t adni! Ezért kérnék most segítséget egy admintól! A lényeg, hogy az eggyik spanommal horgásztam és azzal hülyéskedtem hogy: "egyébként 4 accountom van". Ezt meghallva az eggyik gyerek a száz közül szólt adminnak, hogy én milyen rossz ember vagyok és multiaccountom van. Az admin (husi) azonnal kérdés nélkül adta a bant, én meg csak pislogtam. És elmondanám, hogy most is pislogok, hogy próbálom bizonyítani az igazam csak nem lehet, sosem hallgatnak végig. EZÉRT szeretnék beszélni MINDENKÉPPEN egy ADMINNAL TS-EN! Az időpontot privátban vagy itt lent válaszban (persze csak ha nem megint "Nincs UB" és végig se olvasták az egész hegyi beszédet)! Egyébként a ban megkapása után kedves Husi barátommal beszéltem aki, megértette a problémámat és orvosolni szerette volna, csak mire odaért addigra hirtelen kirakták adminból. (Egyébként had ne mondjam mennyire örülök neki ) Ismételten a bizonyítékom: imgur.com/a/P8DnNfY
Köszönöm aki végighallgatott és megértette a problémámat, további szép napot, és jó játékot! >