- 2019. 05. 25.
- 45
- 95
- V4 karakter
- Alice T Florenzo
- LV karakter
- Rosenstein Yael
- V2 karakter
- Paroshnyiek Kazachia
Neved:
< Alice T Florenzo >
A ban időpontja:
< 2019/05/25 18:14:38 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Husi >
A ban oka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Na. Rövid szeretnék lenni. Kezdeném azzal, hogy nincs multiaccountom. S.E.M.M.I.L.Y.E.N szinten. Egyáltalán. Minthogy lehet látni is nagyon nagyon régi a ban. Miért? Mert azóta nem akarnak hinni nekem, hiába bizonyítok. Ahhoz képest hogy majdnem 1 éves a ban és indokolatlan. Egyébként azért kaptam a bant, mivel egyszer horgásztam bányatónál és egy srác odajött hozzám hogy mi a helyzet? Én illedelmesen elkezdtem vele RP-zni IC aztán elkezdtünk személyeskedni OOC-n. Ezt követően feljött egy régi ismerősünkről egy kis beszélgetés aki bant kapott multiaccountért. Én így poénból (TUDOM, tudom hogy poénból se lehet ilyet írni, épp ezért vagyok itt) "amúgy nekem 4 accountom van"... Nem telt bele 10 másodperc se. Annyi se. De kaptam a bant megszólalási lehetőség nélkül. Örökre. Unban nélkül. Kb. ez a 7. Unban kérelmem és még mindig nem sikerült az igazam bizonyítani. Régebben beszéltem a fent említett Husi barátommal aki támogatott is a dologban megértette a problémámat és orvosolni is szerette volna csak nem ért oda mert kirakták adminból. Nagyon de nagyon régóta beszélek a spanokkal, hogy kéne valami király game-et tolni. Na de mit? Meguntunk mindent. Annyira nyomnánk az RP-t ( sose volt Nonrp-s indokú büntetésem, teljes mértékben tűrhető az eddigi jailjeim indoka, száma teljes mértékbe betartom a szabályzatot. (Nyílván nem vagyok Szent tudom )). Sokadjára várom a választ. De ha most se kapnék. Akkor csak annyit kérnék, hogy egy gyors Discord beszélgetés megfelelne arra, hogy 100%-ban elmondjam a történteket. És sajnálom azt, hogy poénkodtam ilyen komolya dolgokkal! Köszönöm. További jó játékot, jó mulatást, és ne feledjétek a színes jó RP-t! Csáó!
Így vagyok az unban kéregetésével! ->
"Sose add fel! Ez a mottóm. Ne gondolj a gondra, és nem lesz gond." - Agatha Christie
>