Elutasítva Unban kérelem --- Capa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Huni360

Újonc
2019. 05. 03.
53
19
V4 karakter
James Diego
LV karakter
Jackson William
V2 karakter
Xiomar Lucchesse
zoldlogo.png

Neved:
< Nem emlékszek pontosan sajnos az IC nevemre hisz 1 éve hogy nem játszottam a szerveren. A felhasználó nevem Huni330 ha ez segit és a serialom:03F9C6802068B6D6E3CC1CF93B84D573 >

A ban időpontja:
< 2019.08.05 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< Capa >

A ban oka:
< Multiaccount[Huni360] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nagyon sok időm volt a szerverbe és igy egy év után nagyon szeretnék visszatérni a Las Venturasi világba. Az elején se értettem hogy miért multiaccount amikor nem is használtam a másikat mert azvolt hogy volt egy laptopom ami odament vagyis nem müködött és akkor amikor elromlott akkor vettem egy új gamer gépet és csinálta megy új accountot és azon játszottam azóta amióta emlékszek tehát én csak ezt az accot használtam a Huni330-at a laptopos accountomba vagy 3 éves be se léptem de nem is tudok mert a laptop már valahol a kukában van. Nagyon megköszönném hogyha kaphatnék egy unbant hisz nem is használtam egyszerre 2 accountot. Kérlek kaphassak egy unbant hisz nem is használtam a másikat és nem is tudtam mert a gépem is elvolt romolval. :( Köszi hogy elolvastad,válaszodat előre is köszönöm! További szép napot minden olvasonak. >

Huni360

Újonc
2019. 05. 03.
53
19
V4 karakter
James Diego
LV karakter
Jackson William
V2 karakter
Xiomar Lucchesse
Kivagyok tiltval a TeamSpeak szerverről is és azt sem tudom hogy miért kaptam. Esetleg más TS re felmenjek vagy valahova?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.