Elutasítva Unban kérelem-Bakusz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2022. 06. 21.
4
2
LV karakter
Raffael Ashley
zoldlogo.png

Neved:
< Raffael Ashley >

A ban időpontja:
< 2022.06.26 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< Bakusz >

A ban oka:
< PG,Adminügy alatt leafkol, utolsó esély eljátszva. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Tehát kezdeném is az elejétől.. Elmentem jó magam Leonidasz fémkeresőzni az erdőbe, majd jött 2 srác és mondták, hogy kezeket fel, feltettem mondtam nekik, hogy nincs nálam semmi értékes amit elvehetnének. Majd mondták száljak be a kocsiba én nem szálltam be hanem egy lapáttal megvertem az egyiket akinél fegyver volt. Majd nekem elkellet mennem IRL mert nagyon, nagyon fontos dolgom volt. Majd visszatérek és egy ban fogadd PG miatt. Nem is értettem, hisz az lett volna a PG mikor ketten fognak rám fegyvert és csak egy fogott rám fegyvert. Akik kiakartak rabolni azok mondták, hogy PG.... Én magam szóltam adminnak, hogy jöjjön ide mert az mondják, hogy ez PG. Csak mikor oda jött az admin egy 3 perc után én már nem voltam a gép előtt.. Meg is értem én, hogy nem voltam gép előtt meg minden de ezért szerintem sok volt a ban.. Szeretnék újra játszani a szerveren semmi Jailem nem volt azóta mióta vissza tértem a szerverre éltem a kis RP-s életem. Nagyon szeretnék a barátaimmal játszani, Rp-zni. Köszönöm szépen, hogy elolvastad Bakusz remélem megváltoztatod a véleményed. :) >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.