Elutasítva Unban kérelem Bakusz/Jamie felé (helyette írom, fórum)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vladrl

Újonc
2020. 06. 06.
27
203
LV karakter
Ulkan Bazhunaishvili
V2 karakter
Olah Emil
zoldlogo.png

Neved:
< kovacmark >

A ban időpontja:
< 2020. 08. 27. >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Bakusz, Jamie >

A ban oka:
< Indok: Multiaccount, keress fel TS-en tisztázással! ~ Bakusz ; Közösségromboló magatartás produkálása, Adminok minősítése, nem vagy ide való. - JamieLV. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia, kedves olvasó. Az egész hülye tettemtől eltekintve nagyon szerettem a szervert, ezt nem fogom részletezni, hogy mennyire, mindenki elképzeli magának, aki olvassa. Nagyon sok időt töltöttem el a szerveren, egyszerűen imádtam a légkörét, aztán a videóm kikerült, egy teljes mértékben gyerekes ok miatt: egy hatalmas pénzbukás utáni Súlyos DM, Súlyos UCP. Sajnálom az egészet, mind azt, ahogyan Lucii, illetve Dzoli ExAdminokat, és kifejezetten téged, ahogy éppen olvasod, kedves Jamie; mélyen megsértettelek, illetve az egész adminteamet. Száz szónak is egy a vége, szeretnék még ha nem is a szerveren, de a fórumon továbbra is a közösség tagja lenni, ötleteket írni, és legutolsó sorban pedig mélységes alázattal ismételten bocsánatot szeretnék kérni emiatt az egész dolog miatt az adminteamtől, és a három név szerint megemlített Ex és- jelenlegi Adminoktól is, tőlük kifejezetten. Legyen szép napod/estéd, kedves olvasó. UI.: Ub-ra nem számítok, de bocsánatkérés képpen szükségesnek éreztem megírni. >

• Imádom
Reactions: KOZI

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem tudom komolyan venni a kérelmedet. Feltöltöttél nyáron egy videót amiért bant kaptál, ezt követően amikor megírtad az ub kérelmedet te azt leszedted YT-ről, majd mikor az el lett utasítva újra nyilvánossá raktad. Most ugyanez a helyzet áll fent. Yt-n folyamatosan teszed magad mekkora király vagy, itt pedig sajnálkozol, ami már kezd kínos lenni. Részemről felejtsd el az ub-t.

Bakusz

555555
2019. 01. 10.
1 831
18 625
Eversong Woods
V4 karakter
Darron Blood
LV karakter
Foenem Grave
Így, hogy ezekről tudomást szereztem részemről is evidens, hogy az unban teljesen felejtős.
Gondolkozz, mielőtt cselekszel és akkor ilyen problémák nem fognak előjönni.

• Tetszik
Reactions: JamieLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.