- 2020. 12. 09.
- 64
- 47
- V4 karakter
- Jerome Tripplet
- LV karakter
- Maximilano Quinn
- V2 karakter
- Su Tai
Neved:
< Haqween Smith >
A ban időpontja:
< 2021.10.17. >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Burak >
A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Eleljén nem vettem komolyan a dolgokat, tény és való és meg is látszódót a ucp-men (Súlyos UCP) Ezáltal kaptam egy utolsó esélyt, nagyon sokat játszottam a kaszinóba az elmúlt pár órába mikor ez a esett történt buktam a kaszinón körübelül 200 ezret kimentem kicsit ideges voltam véletlen megütöttem a srácot megkérdezte why, és azt hittem az a why hogy mi a baj ilyesmi és írtam hogy elbuktam kaszinóba 200 ezret nem (Nem OOC-ztam le a 1 ütést nem gondoltam volna ebből ekkora ügy lett ezután Burak oda teleportált és mondta hogy miért ütögettem elmondtam neki jogosnak találta és kibannolt) Én nagyon sajnálom ezt az egészet remek közösség az lv, jókat rp-ztem és van kedvem nagyon rp-zni úgy gondolom ezért nem kellett volna bannolni de elnézést kérek az adminoktól Burak hozzád szólnék figyu, te is jó arc vagy fain gyerek nem gondoltam volna ebből az ügyből bannom lesz. Nagyon sajnálom és megszeretnélek kérni egy unbannra akkár 1200 perces ajail fejében, kicsit kérlek gondolt át hogy egy ütés miatt ezt a szankciót kisztotad, nagyon szeretnék még a szerver tagja lenni és amint ub-zól más lesz nem csinálok felesleges ügyeket stb.. Egy esélyt adj még kérlek! További szép estét, Sziasztok! <3 >
Moderátor által szerkesztve, ekkor: