- 2021. 10. 28.
- 2
- 1
- V2 karakter
- David John
1 :
Neved:
< I do not know the name because I forgot it and it does not appear to me on the site. But I have a serial>
2 :
A ban időpontja:
<2021/04/29 || 00:26:58 >
3 :
A ban időtartama:
< 2030/12/31 || 15:12:12 >
4 :
Neve, aki bannolt:
admin< Patesz>
5 :
A ban oka:
< Jelentkezzen, ha legalább valamilyen szinten beszéli a nyelvet>
6 :
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretném, ha a kitiltást feloldanák, és vétkeztem, hogy elismertem a hibámat, és bocsánatot kértem a szerver menedzsmentjétől. Csak szeretnék egy második esélyt, hogy visszatérjek a szerverre, és visszatérjek a szerveren lévő barátaimhoz. . Tudom, hogy eléggé nem túl szinten beszélek magyarul, de sok barátom van a szervereken, akik segítenek. Köszönjük a csodálatos irányítást és a sok éves sikert >
Neved:
< I do not know the name because I forgot it and it does not appear to me on the site. But I have a serial>
2 :
A ban időpontja:
<2021/04/29 || 00:26:58 >
3 :
A ban időtartama:
< 2030/12/31 || 15:12:12 >
4 :
Neve, aki bannolt:
admin< Patesz>
5 :
A ban oka:
< Jelentkezzen, ha legalább valamilyen szinten beszéli a nyelvet>
6 :
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretném, ha a kitiltást feloldanák, és vétkeztem, hogy elismertem a hibámat, és bocsánatot kértem a szerver menedzsmentjétől. Csak szeretnék egy második esélyt, hogy visszatérjek a szerverre, és visszatérjek a szerveren lévő barátaimhoz. . Tudom, hogy eléggé nem túl szinten beszélek magyarul, de sok barátom van a szervereken, akik segítenek. Köszönjük a csodálatos irányítást és a sok éves sikert >