Újraszervezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Norbert19

Újonc
2021. 12. 18.
53
122
V4 karakter
Nickie Diamond
LV karakter
Moho Murphy
Sziasztok, itt leginkább a rendvédelmen lesz a hangsúly, jöhetnek az utálók erre az ötletre, de úgy ahogy van kb az összes rendvédelmis tagot le kéne váltani/cserélni, vagy egy jobb megoldás újraírni a büntetéseket. Rendvédelmiseknek több mint háromnegyedénél azt tapasztalom hogy ők csak a csekk osztás miatt vannak abban a munkakörben, semmi más. 45 ezer dollár jár tiszteletlenségnél, ez az egyik probléma csak, másik, oocba is úgy beszélhetnek civilekkel ahogy akarnak,de ebbe ne nagyon menjünk bele. Nekem ez lenne mára az ötletem.

(Update) hozzáírnám azt hogy nem értem miért jár több pénzbüntetés arra h tiszteletlen vagyok a rendvédelmis taggal, mint arra h nincs jogosítvány, se forgalmi és gondatlanul vezetek.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
45 ezer dollár jár tiszteletlenségnél, ez az egyik probléma csak, másik, oocba is úgy beszélhetnek civilekkel ahogy akarnak,de ebbe ne nagyon menjünk bele.
A kettő nincs összefüggésben.

(Update) hozzáírnám azt hogy nem értem miért jár több pénzbüntetés arra h tiszteletlen vagyok a rendvédelmis taggal, mint arra h nincs jogosítvány, se forgalmi és gondatlanul vezetek.
Egyrészt, kapásból nem vágják rád a maximális összeget, másrészt, a kisebb szintű játékosokkal kibaszás lenne, ha nagyobb lenne az érték az általad megfogalmazott pontoknál. Ha viszont arra gondoltál, hogy a "Békefenntartóval szembeni tiszteletlenség" ponton kéne csökkenteni, akkor van egy rendkívül jó tanácsom, IC ne játszd a kemény gyereket, szimplán játssz normálisan.

Nem mellesleg a rendvédelmi játékosok nem NPC-k, akiket hipp-hopp le lehetne váltani kényünk-kedvünk szerint egy paranccsal.

Kellemes ünnepeket!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.