Új RP szabály bevezetése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 04. 11.
19
22
V4 karakter
Denny Patinson
LV karakter
Denny Patinson
Én egy olyan RP szabályt látnék szivesen amely főként a realitást erősitené meg de viszont nehezités lenne a PD számára s erősités az illegálnak amely az NRK lenne (NRK=Nem Reális Közlekedés).Azért lenne jó ez a szabály mert egy Pl:Ford Crown Victoria gépjárművel nemhiszem, hogy a való életben valaki ki menne terepre és ez főként a rendőknek szól hogy egy Ford Crown Victoriával nem kellene ki menni a hegyek közá és üldözni ott egy Jeep Wranglert ami terepre van tervezve, és legalább nem lenne anyi levágás mint ami szokott lenni, mert multkor is a Városháza melleti hidnál a rendőrök levágták és le mentek az autópályára

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
Mindannyian tudjuk hogy hol van ilyen szabály, nem-mellesleg tudjuk, hogy az ott játszó playerek 80%-a mit gondol erről a szankciórol. Egyébként is, meg lehet csinálni dolgokat ha az RP szituáció megköveteli. (Spike után 4 lyukas kerékkel továbbhaladhat az adott menekülő.) Ez egy IRL Amerikára hajazó !FIKTÍV! szerver.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
A valóságra van/vannak alapozva a Roleplay szerverek, viszont nem teljes mértékben tükrözik, sőt szinte lehetetlen teljes mértékben tükrözni.

1. A játék alapból nem a Roleplayre épült, ez is szép eredmény, hogy a fejlesztők ilyen scripteket megtudnak valósítani, amilyenek a szerveren vannak. Gondolok itt a farmra például, vagy az új melóra..
2. Senkinek nem lenne kedve, hogy teljes mértékben reálisan játsszon, mivel akkor olyan dolgokkal is fel kellene hagyni, hogy futás. Miért futnak a szerveren? A valóságban nem futnak az utcán a boltba pl. Tehát nem.. Nem kellenek ilyen dolgok..
A sok 'felesleges' (már elnézést) szabály bevezetése senkinek nem tesz jót.. Sem kezdőknek, sem régi playereknek, sem SASD-nek, sem LVMPD-nek, sem Adminoknak, sem senkinek! Ezt szerintem nem kell magyaráznom.. A jelenlegi rendszer megfelelően működik.

Egyébként egy kis plusz. Amióta a szerveren játszok, bár nem sok ideje, azóta nagyon, de nagyon kevés emberrel találkoztam, aki annyira nagy 'NRK'-t követett volna el. Azt tapasztaltam, hogy itt az emberek általában normálisan, az úton, sebességet betartva közlekednek.

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
A sok 'felesleges' (már elnézést) szabály bevezetése senkinek nem tesz jót.. Sem kezdőknek, sem régi playereknek, sem SASD-nek, sem LVMPD-nek, sem Adminoknak, sem senkinek! Ezt szerintem nem kell magyaráznom.. A jelenlegi rendszer megfelelően működik.

biztos örülnének az adminok a minden második "SzIa A SaSdoS a TeRePeN MeGy" pmnek :ROFLMAO:

edit:
Azt tapasztaltam, hogy itt az emberek általában normálisan, az úton, sebességet betartva közlekednek.
Amióta meglett emelve a GV KV KTM ára azóta megtanultak a playerek kresz-szabályok szerint közlekedni.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Amióta meglett emelve a GV KV KTM ára azóta megtanultak a playerek kresz-szabályok szerint közlekedni.
mee too. Xd

Egyébként igen.. Az adminoknak plusz meló lenne..

Cruso

Aktív fórumozó
2019. 01. 09.
266
773
Bayern, Deutschland
V4 karakter
OrvisZeitz
Most Ori hozzászólásához és az egész Topickhoz visszatérve nem egy új szabálypontot kéne behozni hanem a jelenlegit javítani, párat eltörölni, párat átalakítani, több dolgot megfogalmazni benne. Jelenleg nagyon összeszedetlen az egész V3-hoz képest. Itt jelenleg nincs sok dolog lefixálva, valaki szerint az NONRP valami szerint meg engedélyezett.

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
922
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
Nem hinném hogy szükség lenne ilyen szabály bevezetésére mert ilyenekre nem igazán lehetne odafigyelni, viszont a rendőrök nagyon derbyznek üldözések során, legyen szó Ford Crown Victoriáról, vagy Ford Explorerről.. - Szerintem ezen lehetne valamit korrigálni.

edit: Nem hinném hogy vicces lenne amit írtam. :)

Utoljára szerkesztve:

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Minek kell csinálni ha a másiknál derbynek látszik? Majd neki megy valaminek az aki menekül aztán el lehet kapni.

• Tetszik
Reactions: dagika és boti

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
922
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
Vannak véletlen esetek, de az amikor direkt szembesávba jönnek kétszázzal vagy hátból, az nem lehet véletlen.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Egyet tudok érteni Pufikával. El kell kerülni azokat a dolgokat, ami esetleg a másik (menekülő) félnél derbynek látszódhat.
Az ötlet lényegére kitérve pedig, sokszor sajnos az illegál oldalon lévő személyek is közlekednek úgy az autóikkal, ami irreális.​

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Erről nem tudok dolgokat, azt tudom, hogy nem mindig akar az ember derbyzni, csak néha teljesen mást lát a két fél. Legyen ez lag miatt, szinkron miatt, etc. Az, hogy ki mennyire csinálja direkt, vagy nem direkt, azt nem tudom..

core

Újonc
2019. 01. 13.
50
197
V4 karakter
Nelson Keegan
LV karakter
N/A
Igazából, a Crown Victoria, legalábbis a rendőrségek számára fejlesztett változat (Interceptor) megerősített futóművel és alvázzal rendelkezik, hogy a rendőri munkából adódó fokozott igénybevételnek még inkább ellenállóbb legyen. Szóval nem lehetetlen, hogy terepviszonyok -nem sziklamászásra gondolok- között ellavírozzon.

Magát a szabályt feleslegesnek gondolom, hiszen ahogy többen is írták előttem, 4 kilőtt kerékkel lehet gond nélkül robbantani a napnyugtába. Akkor ne ez legyen a gond, hogy az IRL alapján is masszív 'Vic elténfereg egy - egy dombokkal tűzdelt tájon.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Inkább a jármüvek sebességét kéne visszavenni bőségesen. Mert az, hogy egy sima FC Victoria megy 240-el eléggé irreális, rl maximum eléri a 150-et. Mondjuk a PG-t kéne átírni mivel máshol tök mást jelent mint itt a szerveren.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
nem kéne minden második embernek menekülnie minden ok nélkül

• Vicces
Reactions: emocean
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.