új regisztrációs rendszer.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Heló. Szerintem nem kell túlragozni, mindenki észrevette, hogy a nagyon "vagány", kibannolt úriemberek megvannak vadulva, és napi szinten többször jönnek fel multiaccal, hogy rontsák a levegőt. Szóval, annyit kéne csinálni, hogy ezt az egész regisztrációs rendszert átgondolni, és egy olyat behozni, hogy egy bizonyos adminisztrátornak kelljen elfogadni a regisztrációt (Ugyanúgy, mint egy Serial Váltási kérelmet.) Ezek mellé, kellene írni egy Karakter DEV-et a regisztrációs panelben, hogy milyen karakter építene az illető. Gondolom így meggondolnák, hogy érdemes-e az /értékes/ idejüket erre pazarolni, hogy szórakoznak egy jót, HAHAHA mennyire menők, hogy kibannoltatták magukatk.

Utoljára szerkesztve:

Brody

Sic mundus creatus est
2020. 06. 29.
183
312
27
Pécs
LV karakter
Chloe Fleming
Teljes mértékben érthető a szemszögedből a dolog. Egyet is tudok vele természetesen érteni, de ha belegondolok annak a játékosnak a helyzetébe aki nem egy ilyen említett multiaccountos szmély én, ha játszani szeretnék akkor én abban a pillanatban szeretnék játszani nem napokat várni rá. Azt pedig nem várhatjuk el az adminisztrátoroktól, hogy erre figyeljenek 24/7 mert emellett is rengeteg dolguk van. Benne lehet ebben az, hogy a frissen regisztrált játékosnak a belépés előtt elmenjen a kedve a játéktól.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Teljes mértékben érthető a szemszögedből a dolog. Egyet is tudok vele természetesen érteni, de ha belegondolok annak a játékosnak a helyzetébe aki nem egy ilyen említett multiaccountos szmély én, ha játszani szeretnék akkor én abban a pillanatban szeretnék játszani nem napokat várni rá. Azt pedig nem várhatjuk el az adminisztrátoroktól, hogy erre figyeljenek 24/7 mert emellett is rengeteg dolguk van. Benne lehet ebben az, hogy a frissen regisztrált játékosnak a belépés előtt elmenjen a kedve a játéktól.
Most inkább annak a frissen regisztrált játékosnak menjen el a kedve, mint, hogy 500 másiknak. Ráadásul, szerintem akkor regisztráljon valaki, ha /érett/ annyira, hogy várjon három-négy napot.

teenager rager

Aktív fórumozó
2019. 10. 29.
295
2 362
V4 karakter
Janko Pap
LV karakter
Joe Simpson
1. Nem gondolod soknak azt a három - négy napot?
2. Aki nem a FUN szándéka miatt lép fel, az ne várjon már napokat.
3. Ahhoz, hogy 10 - 15 percig vergődjön a szerveren nem is mindegy ha egyből felmegy és kirakják?
4. Egy új System a Multiaccos csapat miatt nem fog bejönni. ( Gondolom már réges rég kezelve lett volna, szerintem. )

Smelly Killa

Zöldfülű
2020. 05. 07.
187
1 078
LV karakter
Nathan Carbajal
Inkább a regisztrációt kellene komolyabb feltételekhez kötni és, hogy több metódusból álljon, mivel van olyan réteg/játékos akinek lehet jobb lenne ha nem játszana a szerveren, vagy jutna hozzá a szerver adta lehetőségekhez, mivel többnyire csak a feszültség keletkezik tőlük.

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
Jó megoldás lenne , de igaza van a többieknek, nem várhatjuk el hogy az adminok figyeljenek a regisztrációkra 24/7.
Talán az is egyszerű megoldás lenne, ha az accountokat egybe kellene kötni a fórumos felhasználókkal.
Az egész gyerekjáték, regisztrációnál , plusz pontként meg kellene adni az lv-s fórum felhasználódat.
Könnyű lenne megcsinálni (szerintem , nem vagyok biztos abban hogy megoldható) , így az aki fórumon ki van rakva, az nem tudna játszani ,tehát regelni sem.
A fórum multiacc-ot meg a moderátorok jól tudják kiszűrni , tehát nem lenne nagy probléma.
Az egész dolog csak egy ötlet , tehát nem 100% hogy a rendszert nem lehetne kijátszani , vagy akár így élvezetes lenne a játék.

I

insey

A fórum multiacc-ot meg a moderátorok jól tudják kiszűrni , tehát nem lenne nagy probléma.
csinálok egy FÓRUM multiaccot két perc alatt, hogy éljen 10 percig, amíg hozzákötöm a szerver acc ucpjét utána már kit érdekel mi van a fórummal

öt perccel több időbe kerülne egy spoofolt fiók készítése a szerverre, nem ez a megoldás erre

adminok figyeljenek a regisztrációkra 24/7.
tulajdonképpen ez lenne a legjobb megoldás, valószínűleg a regisztrációk ugyan annyi idő alatt lennének elbírálva, mint a serial váltási kérelmek
nem kell azt 24/7 figyelni, de valószínűleg a nap végére el lenne bírálva minden regisztráció

elfogadni a regisztrációt (Ne egyből, hanem minimum kelljen három-négy napot várjon az illető.
ezt pedig ki lehetne küszöbölni azzal, hogy a regisztráló félnek egy normális karaktert kelljen összeírnia amikor elkészíti a fiókját

olyan nagy dolgokban nem kell gondolkodni, egyszerűen lehetne szűrni az ilyet egy kis idő beleadásával.

3. Ahhoz, hogy 10 - 15 percig vergődjön a szerveren nem is mindegy ha egyből felmegy és kirakják?
ha épp nem 10-15 percig, hanem 4 napig vergődik a szerveren egy fegyverért, hogy megölje az összes embert, akit lát, hidd el nagyobb fejfájást okoz, mintha azzal kéne foglalkozni, amit fentebb ecseteltem

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Amit Insey írt, hogy egy normális karaktert kelljen létrehoznia az adott felhasználónak, amikor regisztál annak teljes mértékben bent kell lennie. Így legalább leesik, hogy roleplay szerveren játszik és annyi multiaccos barátunknak se lesz türelme egy idő után erre. Plusz, az új játékosok tudnak mihez igazodni és, hogy mit kezdjenek el roleplayezni már a kezdetektől, ami rengeteg embernek nincs meg, csak egy random karaktert alakít az ő OOC jellemeivel karöltve.

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
357
2 028
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Fekete bárányként szólok most hozzá a poszthoz, mivel pontosan tudom hogyan működnek egyes Spooferek, és hogy mi miért, illetve mi miért nem működik.

Ez a regisztrációs rendszer nem tudna mit kiküszöbölni, max azt hogy új játékosok legyenek a szerveren. Akik Fun nevekkel regisztrálgatnak, és hirdetgetnek ők rendes névvel is megteszik ugyanezt, csak a fun név lenne elkerülhető.

Az UCP rendszer átdolgozása az egyedüli eshetőség, mely bizonyos adatokat logolna a profilodra. Illetve egy egyeztető rendszert, ami ha érzékeli az egyezéseket, egyből kidobja ezt egy külön panelen az adminisztrátoroknak.

Felmerülhet a kérdés, hogy ha bizonyos HWID adatok megváltoztatásával jutnak emberek fel a szerverre, akkor értelmetlen a logolás.
Ez nem így van, magát az MTA biztonsági serial mentési rendszerét használják vele ki.
Ugye az MTA a serialodat [Mely a géped Hardware és Software adataiból összesűrített hash kód] eltárolja olyan registrykbe, amikhez nem fér hozzá egy átlag felhasználó, így a megváltoztatása körülbellül manuálisan lehetetlen.

MTA remek AC rendszeren fut, kora ellenére is. Ha spoofolt vagy felemás adatokkal indítod el a játékot, és próbálsz szerverre felmenni autómatikusan kitilt a 4-es kóddal. Ezért is lehetetlen átírt adatokkal felmenni a szerverre.
Ebből evidens, hogy ha adatokat logolja az UCP [IP, MAC, és egyéb resourceon keresztül lekérhető HW és SW infókat], akkor ez megtudja fogni a mostanában hevesen tevékenykedő humoros emberek csapatát.

Részletesebben nem fejteném ki a dolgokat, nem szeretnék senkinek esetleges tanácsokat adni.
Ha esetleg egy jártas ember rám ír privítban, elmagyarázom neki.

I

insey

pl azzal hogy akinek minimális intelligenciája van az meg tudja különböztetni azt hogy 10 perc lett beleölve a karakterbe és funolásra akarja használni vagy több és komolyan akarja venni a szervert

teenager rager

Aktív fórumozó
2019. 10. 29.
295
2 362
V4 karakter
Janko Pap
LV karakter
Joe Simpson
Míg megcsinálja ezt a Spooferes dolgot, ami alsó hangon szerintem 1 óra, az idő alatt megír 2 karakter devet, számoljunk neked fél órával, mert akkor valószínűleg lehet látni, hogy igényesebb lett. Most sem vagy semmivel sem előrébb.

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
357
2 028
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Kezdő játékosoknak honnan kellene tudni, hogy milyen a reális karakterépítés és a szerepjáték?
Szerintem mindenki kezdőként funolt, és egyáltalán nem játszott reálisan. A jelenlegi vezetőség is nagyvalószinüséggel így kezdte.

Mint mondtam, ezzel csak az új játékosokat szűrnénk ki. Viszont azok akik multiznak, valószinüleg tudják az RP alapjait, egy devet megtudnak írni míg ügyködnek ezen-azon.

capovagyok

Újonc
2020. 06. 25.
44
398
V4 karakter
KeAndre Lawrence
LV karakter
Dalton Allen
V2 karakter
--
Nincs olyan, hogy kezdő 2021ben, már egy undorító gta 5 magyar rpn is megtanulod az alap rp szabályokat, néhol hibásan, de megvan kb.

Kezdő játékosoknak honnan kellene tudni, hogy milyen a reális karakterépítés és a szerepjáték?
Magából adódik az egész, akinek ez se megy, hogy értelmezze ezt a pár szót, az mit keres egy ilyen szerveren?

Amúgy meg teljesen felesleges ez a regisztrációs rendszer, hiába feszültök egymásnak, nem lesz belőle semmi.

• Tetszik
Reactions: dj ess enjoyer
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.