Új munkák és halászat

Mateeahegyrol

Újonc
2023. 04. 06.
32
85
V4 karakter
Taylor James Hugo
Sziasztok!

A szerveren a pénzkeresés nagyon el van rontva, mondjuk ki. Hiszen az életben mikor tudnál megélni pusztán halászatból? Nagyker futárként, ahol vezetned kell, kevesebb pénzt tudsz összeszedni, mert ha nekimész valakinek, egy oszlopnak vagy bárminek, eltörhet a kezed-lábad, és fizetheted a költségeket. Ha véletlenül átmész a piroson, gyorshajtasz egy traffipaxnál, vagy épp megbüntet a rendőr, akkor is pénzt veszítesz.

Ezzel szemben a halászatnál csak megy az AFK, és szinte semmilyen kockázat nincs benne. Nem törhet el a kezed-lábad, ha megfelelően állsz meg az autóval, az sem törik össze, így nincs felesleges pénzkidobás. Ráadásul a való életben mikor fogsz kifogni egy cápát egy sima horgászbottal? Ebben hol a logika?

Lehetne sokkal ritkább a kapás, sőt, lehetne olyan nap is, amikor tilos a halászat, hogy ezzel is arra buzdítani a játékosokat hogy csináljanak mást is.

Új munkák
Buszsofőr
Pizzafutár
Postás

Hobbi munka
Rákászat

Jöhetnének végre új munkalehetőségek, például buszsofőr, pizzafutár, postás. Emellett visszatérhetne a rákászat is hobbimunkaként.
Köszi, hogy elolvastad! Várom a véleményeket.

• Fájdalmas
  • Tetszik
Reactions: Marioooo és paul.

SosaBaby

Aktív fórumozó
2019. 02. 09.
240
138
21
🇪🇸
V4 karakter
Marco Sadino
Lehetne sokkal ritkább a kapás, sőt, lehetne olyan nap is, amikor tilos a halászat, hogy ezzel is arra buzdítani a játékosokat hogy csináljanak mást is.

Az egészből nekem csak ez tűnt ki, a többivel nem feltétlen értek egyet, ez viszont nem hülyeség, bár lehetséges, hogy ez azzal járna, hogy az emberek akkor aznap nem játszanának a szerveren.

paul.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
307
623
23
Pécs
V4 karakter
paul.lorenz
Hali az általad felsorolt munkák már biztosan nem lesznek bent V4-en, de ezt már párszor elmondták. Inkább a vállalkozások irányába megy el a történet. A rákászatban én látnék potenciált.

Az ötletednek azt a részét nem tudom hova rakni, hogy egyes napokon betiltanád a horgászatot. Azért jönnek fel az emberek, hogy szórakozzanak megvan rá a script csinálják. Erre semmilyen szabályozás nem kell. A ritkább kapás megölné az egészet.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
790
4 073
20
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Betiltani nem, tiltanám a horgászatot, viszont az nem lenne rossz, ha sokkal több rendes munka lenne, ami felveszi a versenyt a "szabadidős" tevékenységek fizetésével.

bm29

Zöldfülű
2020. 05. 21.
163
1 080
V4 karakter
kjell björklund
LV karakter
nemeth tamas
V2 karakter
skonc david
2017-8 körül, amikor a városi buszozás a fénykorát élte, emlékszem, hogy egész nap nonparti volt a pályaudvaron, agyba-főbe verte egymást mindenki (én is), és rohadtul nem azzal foglalkoztunk, hogy most egy körrel 2000 vagy 3000 dollárt szedünk ki. ma meg az összes topic erről szól, hogy melyik munka miért szar, kevés a pénz, kevés a kockázat. hát örülj neki? ha meg nem akarsz afkolva sok pénzt keresni, csinálj mást. a munkák amiket felsoroltál, nem véletlen lettek kivéve a szerverről.

Mateeahegyrol

Újonc
2023. 04. 06.
32
85
V4 karakter
Taylor James Hugo
Hali az általad felsorolt munkák már biztosan nem lesznek bent V4-en, de ezt már párszor elmondták. Inkább a vállalkozások irányába megy el a történet. A rákászatban én látnék potenciált.

Az ötletednek azt a részét nem tudom hova rakni, hogy egyes napokon betiltanád a horgászatot. Azért jönnek fel az emberek, hogy szórakozzanak megvan rá a script csinálják. Erre semmilyen szabályozás nem kell. A ritkább kapás megölné az egészet.
Teljes mértékben értem, de irreleváns, hogy egy halászatból ennyi pénzt lehet kiszedni. Persze, én is szoktam néha-néha halászni, de ez egy kicsit túl van tolva.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
298
1 744
V4 karakter
Guray Kubat
17-18ban minden megemlített munka adott volt.
Tudod melyiket tolták a játékosok? -Amelyikhez a legkevesebb energia, befektetett idő/pénz kellett.
V4 óta ilyen rendszer és jobb is így.
Abban igazad van, hogy lehetne több lehetőség, de kb 3hét után halna meg minden olyan meló, ami óránként átlagban kevesebbet fizet...épp ezért nem fognak x+1 napot fejleszteni egy melót ami 20napot fog élni kb...

• Tetszik
Reactions: paul.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
454
2 096
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Szerintem minden jó úgy, ahogy most van, csak a nagyker futár meló fizethetne picit többet is. Én szoktam csinálni, de szimplán csak azért, mert tetszik, nem a pénz miatt. A mostani árak mellett szinte semmit nem kapsz belőle. Jelenleg kezdőknek való meló, amiből megveszik a legelső autót.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
454
2 096
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Szerintem a kamionos meló furcsa egy San Andreas mapon, túl kicsi hozzá

• Tetszik
Reactions: StukaLaci

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
572
1 071
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
A kamionos melót én is adnám, végre az uncsi kiskocsis furgonok mellett nagy böhöm dögök is haladhatnának az országúton.

csakegyjatekos

Zöldfülű
2021. 02. 11.
215
549
V4 karakter
Vin Asten
LV karakter
-
V2 karakter
-
Kamionos 10/10 lenne!!!
Esetleg egybekötve a bolt rendszerrel, hogy beszállítani lehetne benzinkutaknak, boltoknak

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Sziasztok!

A szerveren a pénzkeresés nagyon el van rontva, mondjuk ki. Hiszen az életben mikor tudnál megélni pusztán halászatból? Nagyker futárként, ahol vezetned kell, kevesebb pénzt tudsz összeszedni, mert ha nekimész valakinek, egy oszlopnak vagy bárminek, eltörhet a kezed-lábad, és fizetheted a költségeket. Ha véletlenül átmész a piroson, gyorshajtasz egy traffipaxnál, vagy épp megbüntet a rendőr, akkor is pénzt veszítesz.

Ezzel szemben a halászatnál csak megy az AFK, és szinte semmilyen kockázat nincs benne. Nem törhet el a kezed-lábad, ha megfelelően állsz meg az autóval, az sem törik össze, így nincs felesleges pénzkidobás. Ráadásul a való életben mikor fogsz kifogni egy cápát egy sima horgászbottal? Ebben hol a logika?

Új munkák
Buszsofőr
Pizzafutár
Postás

Hobbi munka
Rákászat

Jöhetnének végre új munkalehetőségek, például buszsofőr, pizzafutár, postás. Emellett visszatérhetne a rákászat is hobbimunkaként.
Köszi, hogy elolvastad! Várom a véleményeket.
Rákászatot támogatom, de szerintem elég lenne 1 új meló is csak mondjuk pizzafutár

jani.

Újonc
Támogató
2023. 06. 25.
40
39
18
Szováta
V4 karakter
Isak Nordvik
Nekem kicsit ellentétes élményeim vannak ezzel kapcsolatban. Oké, most event van jobb, meg több a kapás, de vegyük az alap környezetet, amikor csak simán pecázol. 0,5-1 évvel ezelőtt sokkal jobban adta nekem a kapásokat a peca (itt arra gondolok, hogy egy inventory telehorgászása után, volt legalább 3 legendarym, és ugyanennyi antikom ha nem több), mostanság, meg örülök ha 3 túránként kapok 1-2 esetleg 3 értékesebb dolgod. Viszont annak ellenére, hogy kevesebbet keresek így gondolom jónak, észre is vehető hogy határnál, SeeRing parton, meg más frekventált helyeken visszacsappant a horgászó emberek létszáma, szóval úgy vélem jogos a feltételezésem. Végszóra térve, teljesen reálisnak gondolom hogy mostmár egy 300k-500k összegért 1,5-2 órát kell pecázni.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Nekem kicsit ellentétes élményeim vannak ezzel kapcsolatban. Oké, most event van jobb, meg több a kapás, de vegyük az alap környezetet, amikor csak simán pecázol. 0,5-1 évvel ezelőtt sokkal jobban adta nekem a kapásokat a peca (itt arra gondolok, hogy egy inventory telehorgászása után, volt legalább 3 legendarym, és ugyanennyi antikom ha nem több), mostanság, meg örülök ha 3 túránként kapok 1-2 esetleg 3 értékesebb dolgod. Viszont annak ellenére, hogy kevesebbet keresek így gondolom jónak, észre is vehető hogy határnál, SeeRing parton, meg más frekventált helyeken visszacsappant a horgászó emberek létszáma, szóval úgy vélem jogos a feltételezésem. Végszóra térve, teljesen reálisnak gondolom hogy mostmár egy 300k-500k összegért 1,5-2 órát kell pecázni.
Érthető, szerintem egy picit lehetne húzni a droppon, és tökéletes harmóniát megtalálni a kettő között

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
871
1 324
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Szerintem a kamionos meló furcsa egy San Andreas mapon, túl kicsi hozzá
Különös V2-n megy 🤷‍♂️
Elférne itt is.

Am szerintem a régi postás melót lehetne átalakítani ilyen gls szerűre, kicsit a nagyker mintájára. Logisztikai központban összeszeded a csomagokat és mehet a kiszállítás.

• Tetszik
Reactions: Mateeahegyrol

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 030
703
22
Szombathely
V4 karakter
Andon Kalin
V2 karakter
Joey Wayne
Párszor már elmondták, hogy alap munkák az urmatranson kívül nem lesz már. Szóval a topicod nagy része már értelmét vesztette. Viszont a rákászat jöhetne majd egyszer valamikor.