Előszó
Maga az ötlet azért jutott eszembe, mert eléggé változatlanok a civil munkák, és eléggé kevés van belőlük. Igaz, hogy bent van a nagyker, és az eléggé jól megy, de egy idő után szerintem megunják az emberek. Fontosak a civil munkák, főleg a kezdőknek. Ezért is bátorkodtam megírni ezt a kis lapot, hogy leginkább a kezdőknek segítsek kicsit, ha bekerül. Nem kell egetverően sokat keresnie, de megállná a helyét a szerveren. Előre is köszönöm, hogy elolvastátok, és remélem fontolóra veszi a See MTA V3 csapata. Munka ötlet
Autómosás
Fontos, hogy az autó mindig tiszta legyen, ennek megfelelően írtam fel ezt a munkát. Egy átlagos munka lenne amit fel lehetne venni városházán, mint a buszsofőrt, vagy bármit. Annyi a lényege, hogy bemegy az illető egy le mapolt kis telephely szerűségre, és bemegy egy olyan interiorba, amibe csak ő dolgozik, és senki mást nem lát. A falon lennének felszerelések, és tisztítószerek, na meg a slag, és az ahhoz tartozó fejek stb... Lenne az interioron belül egy műszakvezető npc, és elkezdenéd azon keresztül a műszakot. Nyílván a kocsi maga, és a tisztasága teljesen rambom, hogy madárürülékek, vagy sár, vagy egyéb piszkok, sőt lehet még tojás maradékok is lehetnének az adott kocsin, ha esetleg valaki vandálkodott volna. A műszakvezető elmondana egy történetet, hogy miért hozta be a tulaj, és hogy mennyiért vállalnád el a kocsi mosását. Azt hasonló módon lehetne megoldani, mint a farmos történet, amikor eladod az állatokat. A szivaccsal történő mosás mint az autófényezésnél, mikor alapozol, úgy működne a kocsi tisztítása. Ha slagon csinálod, akkor a festő fejhez hasonlóan történne a tisztítás. A szivaccsal kacsolatosan még az lenne, ha nehezebb részekhez érsz, akkor működne. Az egészet úgy képzeltem el, hogy Angel Pine mellett valahol lenne egy kis telephelyszerűség mapolva, és ott lenne mellette, egy nagy parkoló, és egy-két interior. Az inti teljesen egyedi lenne, mint egy autómosó garázs, vagy valami olyasmi.
Megjegyzés: Remélem ezzel a munkával elősegítem a szerver kreativítását, és egyediségét. Köszönöm a See MTA V3 csapatának, hogy ha esetleg megnézte az ötletemet, és fontolóra is vette. Remélem a többség is úgy gondolja, hogy ez a munka a szerverre bele fog kerülni, és jobbá teszi a játékélményt. Nagyon köszönöm mindenkinek aki elolvasta!
Utoljára szerkesztve: