Új autókkal kapcsolatos ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Roman Shaw

Újonc
2019. 01. 10.
30
4
V4 karakter
Roman Shaw
LV karakter
Eric Ryder
Úgy ahogy a v3-ra is bekerült a Mercedes C63 szerintem bekerülhetne az LV-re is valami újabb stílusú Mercedes (a régebbiek mellé vagy a helyükre).

Utoljára szerkesztve:

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 426
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
valóban illene LV környezetébe egy terepjáró, de szerintem ígyis tele vagyunk halmozva kocsikkal, valamint ha Amerikai RP szerver szempontból nézed, mért kell ennyi európai kocsi? Amcsi vényóc kell ide. :D Van ezeknél fontosabb dolog is mint az autó modok cserélgetése.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Ricsi. és Paki

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Ez nagyon sokszot föl jött már, de mindig úgyan az volt a vége. Ez egy Amerikai stílusú szerver, hogy megőrizze ezt a státuszt, ezért leginkább amcsi kocsik kellenének. Tehát felesleges. A kocsik jók, de V3 -on mutatnak jól, nem LV -n.

• Tetszik
Reactions: Daniel.

Roman Shaw

Újonc
2019. 01. 10.
30
4
V4 karakter
Roman Shaw
LV karakter
Eric Ryder
Azt én értem, hogy amerikai stílusú a szerver de akkor miért nincsen csak/nagy részt amerikai autó?(ezzel nem kritizálni akarom a szervert)

PReDi válasza:
predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
13.) A közvetlenül előtted levő hozzászólást tilos idézni! (hozzászólás szerkesztve.)

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Amerikában se csak amcsi kocsik járnak. Az hogy miért lett több az európai ? Na igen.. Az ehhez hasonló topicok miatt kellett berakni még.

• Tetszik
Reactions: Daniel.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.