Kedves olvasó! Kérlek engedd meg ,hogy megosszam a véleményemet illetve az ötleteimet veled.
Jelenleg a szerveren kereskedőt RPzek és sokszor szembesülök azzal a problémával ,hogy a játékosok 3-4 márkát illetve adott típusokat vesznek meg. Mondok is egy példát:. BMW E60 nem csúcs felszerelt de mégis hamarabb elviszik mint egy Ford Focust ami csúcs vagy majdnem csúcs felszerelt. Jelenleg vannak olyan autók amiket nem igazán használnak mint például a Focus, Mustang, Supra A90, stb. Vannak márkák mint a Dodge ami a HellCat-en kívül összes típust nem használják. Kereskedőként sajnos 3 márkát vásárlok. Nyilván lehet mondani kereskedőként ez a dolgom hogy eladjam az autót de tapasztalatom az ,hogy egyes autókat egyáltalán nem keresnek. Arra gondoltam megosztom veletek ,hogy milyen autókat vagy látnék szívesen a szerveren. Természetesen amiket linkelek azok csak szemléltetés céljából vannak berakva.
Audi ráncfelvarrás. Q7-re ráférne szerintem a frissítés és akkor talán kelendőbb autó is volna.
Audi A80 cserélése. Szerintem nem szép autót. Többi Audihoz képes eléggé visszalépésnek érződik.
Audi A3 cseréje. Nem igazán használják a játékosok.
Chevrolet pont egy olyan márka amit alig használnak. Camarot és a Silverado ez a kettő tipus amit igazán használnak. Camarora is ráférne egy kis frissités.
Sorolhatnék többet is de a lényeget szerintem értitek. Szerintem mindenkinek van olyan autó amire azt mondja fölösleges vagy fiatalítani kellene. Esetleg egy szavazást lehetne csinálni mik azok az autók amik kerüljenek ki és mik azok az autók amit fiatalítsanak meg. Pörgessük fel a piacot és tegyük színesebbe az autó piacot.
Köszönöm hogy elolvastad. Kommentbe várom a véleményeket.
Jelenleg a szerveren kereskedőt RPzek és sokszor szembesülök azzal a problémával ,hogy a játékosok 3-4 márkát illetve adott típusokat vesznek meg. Mondok is egy példát:. BMW E60 nem csúcs felszerelt de mégis hamarabb elviszik mint egy Ford Focust ami csúcs vagy majdnem csúcs felszerelt. Jelenleg vannak olyan autók amiket nem igazán használnak mint például a Focus, Mustang, Supra A90, stb. Vannak márkák mint a Dodge ami a HellCat-en kívül összes típust nem használják. Kereskedőként sajnos 3 márkát vásárlok. Nyilván lehet mondani kereskedőként ez a dolgom hogy eladjam az autót de tapasztalatom az ,hogy egyes autókat egyáltalán nem keresnek. Arra gondoltam megosztom veletek ,hogy milyen autókat vagy látnék szívesen a szerveren. Természetesen amiket linkelek azok csak szemléltetés céljából vannak berakva.
Ötleteim.
Volvo típusú autók. Ezekkel akár a futót is lehetne használni. Mivel IRL is Volvot veszek igy nagyon örülnék annak ha a szerveren is lenne. GTA San Andreas Volvo S90 T6 - 2019 Mod - GTAinside.com
GTA San Andreas Volvo S90 T6 - 2019 Mod was downloaded 13273 times and it has 9.80 of 10 points so far. Download it now for GTA San Andreas!
www.gtainside.com
GTA San Andreas VOLVO XC90 T8 2017 - Improved Mod - GTAinside.com
GTA San Andreas VOLVO XC90 T8 2017 - Improved Mod was downloaded 17438 times and it has 10.00 of 10 points so far. Download it now for GTA San Andreas!
www.gtainside.com
Audi ráncfelvarrás. Q7-re ráférne szerintem a frissítés és akkor talán kelendőbb autó is volna.
GTA San Andreas Audi Q7 Mod - GTAinside.com
GTA San Andreas Audi Q7 Mod was downloaded 8739 times and it has 10.00 of 10 points so far. Download it now for GTA San Andreas!
www.gtainside.com
GTA San Andreas Audi S4 B5 Avant Mod - GTAinside.com
GTA San Andreas Audi S4 B5 Avant Mod was downloaded 16849 times and it has 10.00 of 10 points so far. Download it now for GTA San Andreas!
www.gtainside.com
GTA San Andreas Audi A3 S-Line Mod - GTAinside.com
GTA San Andreas Audi A3 S-Line Mod was downloaded 36708 times and it has 9.92 of 10 points so far. Download it now for GTA San Andreas!
www.gtainside.com
Chevrolet pont egy olyan márka amit alig használnak. Camarot és a Silverado ez a kettő tipus amit igazán használnak. Camarora is ráférne egy kis frissités.
Sorolhatnék többet is de a lényeget szerintem értitek. Szerintem mindenkinek van olyan autó amire azt mondja fölösleges vagy fiatalítani kellene. Esetleg egy szavazást lehetne csinálni mik azok az autók amik kerüljenek ki és mik azok az autók amit fiatalítsanak meg. Pörgessük fel a piacot és tegyük színesebbe az autó piacot.
Köszönöm hogy elolvastad. Kommentbe várom a véleményeket.