Üzemképtelen ATM jelének kikapcsolása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ese clayton

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
792
2 442
Békéscsaba
www.youtube.com
V4 karakter
Nathan_Miralles
LV karakter
Nathan_Dale
A cím magában foglal mindent, ki és be lehetne kapcsolni.
Legfőbb előnye az lenne, hogy nem nézne ki így a map(minden nap):
unknown.png

Utoljára szerkesztve:

FooliaLV

brainless
2019. 12. 30.
475
587
Békéscsaba
V4 karakter
leif_lund
LV karakter
arthur_hensley
Aki dutyba van annak kikapcsolja a backup-okat és az mdc-ket is....
Mi is tudjuk hogy van ilyen, kapcsolgatni meg senki se szeretné.

Bradley.

2019. 01. 10.
116
582
26
V4 karakter
Benjamin Pashenko
LV karakter
Clyde Wallace
Igazából az lenne a megoldás, ha nem lenne mepattingatva napi 10+ ATM, de tudjuk, hogy ez nem reális elvárás.

• Tetszik
Reactions: declan

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
miert tartunk meg 2021ben is mindig itt, h atmet rabolni bun?
ha ez az egy scriptje van az illegalnak miert ne hasznaljak?
rendvedelmi fkban levo emberek alszentek ha azt mondjak h nem a lovoldozes miatt vannak ott, hanem csak az rp miatt

az otlet meg teljesen felesleges

2019. 01. 10.
1 807
18 420
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Felesleges megint ezt feszegetni, hogy ki mennyit fúr. Mit csináljon az adott illegális frakció másik illegális frakciók nélkül így RP téren? Visszamehetnék most én is legálból ebben a pillanatban csinálni ilyen meg olyan projekteket, csak abba a sokan nem gondoltok bele, hogy olyan player nincs akit értelmes illegál RP (ami nem atm) érdekel (nyilván túlzás, van akit érdekel, de én pl nem tudok csinálni egy cartelt három taggal) csapat nélkül meg nem lehet frakciót csinálni, nem véletlen lett vége megannyi másik projektnek is, legyen az scriptelt vagy nem scriptelt fk. Mindenki beleunna, ebben benne vagyok én is, vagy Boti is vagy bárki más, aki értelmesen szeretne RP-zni, de egyszerűen képtelen ezek miatt a dolgok miatt.

FooliaLV

brainless
2019. 12. 30.
475
587
Békéscsaba
V4 karakter
leif_lund
LV karakter
arthur_hensley
miert tartunk meg 2021ben is mindig itt, h atmet rabolni bun?
ha ez az egy scriptje van az illegalnak miert ne hasznaljak?
rendvedelmi fkban levo emberek alszentek ha azt mondjak h nem a lovoldozes miatt vannak ott, hanem csak az rp miatt

az otlet meg teljesen felesleges
Nem az a probléma, csak akkor legalább ne egyszerre 2 vagy 3 legyen megpattintva túsz közben.

2019. 01. 10.
1 807
18 420
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
De senkit nem érdekel a mögötte lévő RP tartalom, ez egy teljes hülyeség. RP-zhettem én a tagjaimmal meg a Cartel de Juárezzel bármennyi órát egy nap a szerveren, mikor az utolsó komolyabb projektemet csináltam (National Formation), mégis a harmadik nagyobb lövöldözésünknél olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy dara fk vagyunk.
A másik pedig, hogy a jelenlegi illegál helyzetben nem lehet RP tartalmat generálni mögé, mert nincs kivel RP-zni. Annak mi értelme van, hogy állsz a HQ-n és beszélgetsz IC a frakció társaiddal?

boti

2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
@FooliaLV neked kene tudnod a legjobban adminkent h szoszi az atmmel

thommas is es az egesz vezetoseg elmondta parszor hogy ha 1, ha 2, ha 15 atm van senki nem szeg vele szabalyt. ha a rendvedelem nem tudja oket megakadalyozni akkor 2 atm utan hagyjak abba mert nem lenne szabalyos tobbet furni? wtf

ha bankot rabolsz irl es dominalsz akk miert hagynad abba, kirabolsz amennyit csak tudsz (tom hulye pelda)

boti

2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
nem veszed le a lenyeget abbol amit probalunk atadni.

ha sok penzt szerez az a tarsasag akkor az neked miert rossz, hol a hatranyod belole? normalis ervet jo lenne ha felhoznatok az egesz szitu ellen, mert eddig csak azt ment h nem rps nem realis es raadasul meg sok penzt is szereznek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.