UCP fejlesztése a farmmal kapcsolatban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Halihó!

Ugyebár jön a nyár - mennek az emberek nyaralni stb. Ebből kifolyólag nem biztos hogy otthon vannak túl sokat. Igazából az egész ötlet annyi -hogy a farmot UCPn keresztül is lehessen hosszabbítani. Ezek mellett írja hogy mikor bérelte / hosszabbította meg a bérlést. Hiszen nem a legkellemesebb dolog mikor odaveszik a farmod. Lehet hülyeség - de nekem ez az ötletem támadt. Ha valakinek van valami hozzáfűzni-valója azt várom kommentben.

Utoljára szerkesztve:

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Azért ennyira csak nem nehéz heti egyszer feljönni begyűjteni a lóvét és beírni egy parancsot a hosszabbításhoz.
Elhiszem - hogy nem nehéz. Viszont van egy ember. Nevezzük Lajosnak. Lajos egy falusi csávó. Lemegy a Balatonhoz. A Balatonnál eltölt 2 hetet. És ilyenkor mi történik? Ugrik neki a cucca. (bár nem tudom hogy miért foglalkozna bárki ilyesmivel.)

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Akkor Lajos így járt, vigye megával a gépet ha annyira fontos neki a virtuális farmja. Nem hiszem, hogy ezért megcsinálnák, illetve az UCP nem erre való, nem erre lett kitalálva.
Csak egy ötlet. Ha úgy gondolják kell megcsinálják - ha nem nem. :oops: /illetve szerkesztettem a témát/

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Nem kell mindig a játékra gondolni, ha Lajos elmegy nyaralni, akkor foglalkozzon a nyaralásával, ne a farmjával seemtan.
Én kérek elnézést - csak gondoltam ilyenekre is. Ki tudja lehet vannak ilyen emberek. ?

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Az ötletet kiegészíteném annyival, hogy inkább egy applikációt kéne csinálni telefonokra, mint ahogy a GTA 5-nek is van, lehetne benne játszani a kutyuli-mutyulival ha van egy kutyád a szerveren, lehetne nézni farmot, bankszámlát, autókat, stb stb ...

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Nem értem miért kell kifigurázni..
Egyébként gondoljatok bele: tegyük fel xy kiadja a farmot zc-nek, előre kifizeti neki 1 hónapra. Történhet bármi, ami miatt az egyik újra rentelesnél nem tudja megcsinálni. A topic nyitója nyaralást írt példának, azt az esetet kihagyta, hogy valami gebasz miatt offos lehet a gép egy ideig.
Nem kell az ötletek nagy részét fikázni, tény hogy vannak szép számmal nevetségesek is, most azzal sokra mész ha huszadiknak leírod hogy felesleges és nem támogatom társait.

elvio

Barangoló
Támogató
2021. 05. 11.
135
112
Salzburg
LV karakter
Elvio Aguirre

Szerintem teljesen felesleges és ha tényleg ennyire fontos neki a virtuális farmja, akkor vagy vigye magával a gépet vagy ne is menjen sehová. Nem támogatom!

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Nem értem miért kell kifigurázni..
Egyébként gondoljatok bele: tegyük fel xy kiadja a farmot zc-nek, előre kifizeti neki 1 hónapra. Történhet bármi, ami miatt az egyik újra rentelesnél nem tudja megcsinálni. A topic nyitója nyaralást írt példának, azt az esetet kihagyta, hogy valami gebasz miatt offos lehet a gép egy ideig.
Nem kell az ötletek nagy részét fikázni, tény hogy vannak szép számmal nevetségesek is, most azzal sokra mész ha huszadiknak leírod hogy felesleges és nem támogatom társait.
Na végre valaki.

Szerintem teljesen felesleges és ha tényleg ennyire fontos neki a virtuális farmja, akkor vagy vigye magával a gépet vagy ne is menjen sehová. Nem támogatom!

Igazad van, nyaralásra biztos bepakol mindenki egy 10kg-s gépet meg egy monitort és tartozékokat. Végül is miért ne. :ROFLMAO:

dway

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
329
1 442
LV karakter
Benedict Stephenson
ezér jó hogy csövesek vagyunk és a nyaralás kimerül abba hogy lemegyünk a legközelebbi strandra 10.-én utána lehet az állatokkal foglalkozni

• Imádom
Reactions: MUNKAS

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 911
19 277
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
szerintem a balcsi partján senki sem azt fogja nézegetni, hogy kipusztultak e már a cocák v oda veszett e a farm

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.