Elutasítva UB

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kakaó1

Újonc
2024. 06. 02.
19
65
V4 karakter
Theo Noah
LV karakter
Felipe Angelo
V2 karakter
Aziz Karlando
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Jansen Vos(ha minden igaz ez a nevem. már nem nagyom emlékszem.) >

Kitiltás időpontja:
<
2024.06.20 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Flex >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos nonrp,admin hülyének nézése, felesleges lövöldözés generálás. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nagyon sokat okultam és tanultam ebben a mondhatni 5 hónap és 10 nap-ban.. Eléggé sokat számit nekem ez a szerver.(itt kezdtem el az rp-s pálya futásom.) Nagyon sokszor átgondoltam és megbántam amit tettem. Igaz ez mind az én hibám mivel olyan korszakon voltam akkor, amikor megszerettem a lövöldözést. Azóta már ezt ki nőttem és nem lövöldözni hanem sokkal inkább rp-zni szeretnék. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni. Még annyit szeretnék el mondani, hogy volt yt-n egy videó amiről én nem nagyon tudtam, de benne én vagyok és a bannom. Azóta már rá jöttem hogy egy barátom rakta ki, és szépen megkértem hogy vegye le. Azóta a videó sosem és sehol nem lesz el érhető. És még annyit szeretnék hozzá fűzni az egész témához, hogy a flex admin bizonyitékot nem is mutatott arra, hogy én súlyos nonrp-t követtem volna el. Persze ha van neki akkor megnézném, Mivel én nem emlékszem már arra hogy valaha is NONRP-ztem volna a szerveren. Arról pedig hogy hazudtam-e arról megkell őt kérdezni mivel én tisztelettel beszétlem vele és nem hazudtam semmiről.(valami olyasmi dereng hogy azért hitte az hogy hülyébe nézem mivel egy ooc szót ic irtam ki. És azt mondtam hogy ez egy rövidités nálunk. Ami egyébként igaz is volt, már sajnos nem emlékszem hogy mit rövidittetünk de ő neki ez teljesen máshogy esett le. És ez miatt gondolom hogy hitte azt hogy ő hülyének van nézve, hol ott csak igazat mondtam neki.) UI:600 perces jail is el fogadok ub fejében. Nagyon sokat jelent nekem ez a szerver és a barátaimmal szeretném játszani. >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: muveszurad

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 832
2 884
LV karakter
barry.reynolds
Szia,

Sok volt veled a probléma, marad a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.