Elutasítva UB kérés - Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tobyas

Újonc
2021. 10. 19.
23
6
V4 karakter
Munir Arnautovic
LV karakter
Daniel Ramsay
V2 karakter
Nincs.
zoldlogo.png

Neved:
< Már nagyon rég játszottam LV-n, így sajnos elfelejtettem az IG nevemet.. >

A ban időpontja:
< 2021.05.10 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. @PK [Ryu] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia/Sziasztok! Azért szeretnék kérni UB-t, mert nagyon szeretnék vissza menni a SeeMTA LV-re, mert már nagyon rég óta nem tudok ott játszani és nagyon vissza szeretnék menni a jó közösség miatt, a segítőkész és kedves adminokhoz/playerekhez játszani. Ez a farmmal való átverés nem úgy volt ahogy.. Le írom hátha adtok nekem még egy esélyt. Szóval egyik nap, LV-n egy játékosnak a farmját elkezdtem kiganézni stb. és több napra én figyelmet a farmra mert ő ugye nem tudta csinálni és én elvállaltam. Tehát csináltam - csináltam a farmot, és összesen 110.000$-t kaptam a farm csinálásáért előre azthiszem 1 hétig kellet csinálnom, és abból a pénzből vettem egy kocsit rá forgalmit stb. és az összes pénz elfogyott a kocsira, és a farmján a srcának elfogyott a szalma meg a táp és én meg nem tudtam venni, és a farm gazdájának sem volt meg a telefonszáma mert kitöröltem véletlen. És másnap fel szeretnék menni és csak azt látom hogy ki vagyok bannolva.. Nagyon elszomorodtam, és nagyon nem is érdekelt idáig, mert akkor tanultam, találtam más elfoglaltságot más játékokat, de már érzem hogy húzz vissza a szívem az LV-re mert egy hatalmas közösség és nagyon szeretem. Köszönöm hogy végig olvastad, remélem kaphatok még egy esélyt. >

• Tetszik
Reactions: Lazy és makszi

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 925
12 575
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
Az adataid (IC név / felhasználónév / serial) nélkül nem igazán tudok mit kezdeni, ha tisztáztad a fórum kitiltásod, térjünk rá vissza egy új kérelem formájában, esetleg keress TeamSpeak-en.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.