Elutasítva Ub kérelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Benckornel

Újonc
2019. 12. 17.
7
4
V4 karakter
Morris Braswell
LV karakter
Morris Braswell
V2 karakter
Morris Braswell
14.) Ahol van MINTA ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! A BB kódolás szintúgy a minta része, ennek hiányában is figyelmeztetést lehet kapni! Büntetésed: 30 pont
Neved:
< Morris Braswell>

A ban időpontja:
< 2019.10.30 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31 >

Neve, aki bannolt:
< Daky >

A ban oka:
< Adminisztrátorok átverése.[]árm?vel próbálta kijátszani a resndszert.]>

Amiért szeretnéd az unbant:
< Azért mert egy véletnel eset történt.Úgy történt ,hogy szerettem volna vásárolni egy Harley Davidson Fatboy motort és közben elszerettem volna adni a kocsim gondoltam ,hogy mind a kettőt egy időpontra hívom a Városházára.Amikor sikeresen megvettem a motort utána elakartam adni a kocsimat egy másik gyereknek és miközben adtam el a kocsimat nem vettem észre,hogy véletlenül nem a kocsit hanem a motort írtam a gyerek nevére.5 perc után vettem észre hogy a motorom nincs meg a kulcs nálam van de nem írja hogy az én nevemen van ekkor szóltam Daky adminnak. ,hogy valami ok ál fogva nincs meg a motorom Daky azt mondta ,hogy lépjek le és lépjek újra a szerverre megtettem de semmi sem történt közben haveromnak is írtam ,hogy mi történt és ő is mondta ,hogy írjak adminnak és majd segít amikor felléptem újra írtam Daky-nak ,hogy még mindig nincs meg a motorom akkor odajött hozzám és kérdezte a motor ID jét leírtam neki és Daky azt mondta ,hogy ilyen motort a szerveren nincs egy 5-10percre rá Daky mondta ,hogy mennyek fel Team Speake3-ra amikor felmentem többen is voltak bent és kérdezték ,hogy pontosan mi volt elmondtam nekik nagy nehezen mivel a mikrofonom nem volt a legjobb és ekkor Daky azt mondta adjam neki oda az összes adásvételit odaadtam és mondta Daky , itt áll az egyik adásvételin ,hogy én át írtam egy másik személyre a motoromat 8.000$ ért és ekkor azt mondtak ,hogy ez tuti az egyik barátom és hogy azért irtam rá ,hogy egy még 1 motort kaphassak de közben csak egy véletlen tévedés volt mivel az én hibámból adódóan nem vettem észre hogy a motort írom a gyerekre és nem az autót köszönöm ,hogy elolvassák a kérelmemet mivel nagyon szerettem játszani a szerveren és remélem megfogom kapni az Unbannt mivel már nagyon hiányik a szerver.Válaszotokat előre is köszönöm tovabbi szép napot. >

Kód:
zoldlogo.png

Neved:
< Válaszod helye >

A ban időpontja:
< Válaszod helye >

A ban időtartama:
< Válaszod helye >

Neve, aki bannolt:
< Válaszod helye >

A ban oka:
< Válaszod helye >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Válaszod helye >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.