Elutasítva UB-kérelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Urbann

Újonc
2019. 10. 05.
1
1
LV karakter
Jeray Rodger
zoldlogo.png

Neved:
< Jeray Rodger >

A ban időpontja:
< 2019/01/26 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Fasirt >

A ban oka:
< "OOC-Kereskedelem" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, kb: 9 hónapja hogy kitiltás kaptam a szerverről egy Bizonyos OOC-kereskedelem miatt, nemrég facebook-on Felvettem veletek a kapcsolatot és azt mondták hogy próbálkozzak egy UB- kérelemmel, Az egész úgy történt hogy egyik napon kaszinónál odajott hozzám egy gyerek és mondott valamit én pedig OOC-ba írtam neki hogy: Kell CS:GO skin? :D . És nemsokára megjelent egy Admin és kb 30mp múlva meg is született a Kitiltás, Amit nagyon sajnálok , mert nagyon szerettem RPz-getni , és tényleg Felejthetetlen élményekben volt részem amit innen a Monitor mögül is köszönök nektek! <3 ha az UB nem kapom meg legalább köszönetet tudok most mondani , de lényeg a Lényeg, hogy Szerintem ez lehet egy Bocsánatos Bűn, és nagyon szeretném ha kaphatnék még egy Esélyt , felőlem lehet Utolsó esély is , mert hiszen nem fogok Szabályt szegni, Tisztába vagyok a szabályzattal és ezt se gondoltam hogy Viccből sajnos megszületik az ítélet. Na de nem is szeretnék tovább fogalmazni, mert szerintem már te is unod olvasni :D , de előre is köszi hogy elovastad, addig is reménykedek , pacsi! :) >

• Imádom
Reactions: A Vajda
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.