Elutasítva UB kérelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Halmai Attila

Újonc
2020. 06. 08.
21
13
LV karakter
Mike Jackson
V2 karakter
Halmai Attila
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Mike Jackson >

Kitiltás időpontja:
<
2024.04,07.14:25 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigil >

A kitiltás indoka:
<
RP tagadás, admin elöli kilépés >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia.Először is nem kifogásokat szeretnék keresni valószínűleg megérdemeltem a bant. De mikor ezt a bant kaptam leléptem a szerverről de nem tudtam hogy közben az illető admint hív és ügyet szeretne intézni de elnézést kérek a kellemetlenségért Az RP tagadás ezek szerint rosszul intéztem a dolgokat és ezért is a mai napon át olvastam a szabályzatot és valóban hibás voltam elnézést kérek az én hibám volt de tanultam belőle nem voltam tisztábban a szabályok ezen részével elismerem. Igazából a ban óta eltelt másfél év kb és újra szeretnék játszani a kedvenc szerveremen. Ezen hosszú idő alatt tanultam a hibámból és a szabályzatot is elolvastam. Ez volt az első banom én sose voltam rossz szabályt szegő játékos, próbáltam mindig RP-t képviselni ami a játék lényege. Elnézést kérek még egyszer a játékos elleni elkövetett szabálytalanságért és a kilépésért is. Én csak egy utolsó esélyt szeretnék igazából szerintem megérdemlek egy második esélyt és még jailt is természetesen elfogadok. Köszönöm hogy elolvastad, reménykedek egy új eséllyel és tiszta lappal. Szia
nem kérte de azért leírom. SERIAL:FC7F68CC28BC94635EEE9A7ECDB02167
>

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 909
3 007
LV karakter
barry.reynolds
Szia,

Ha őszinte lettél volna, megkaptad volna a lehetőséget, de így marad.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.