- 2019. 12. 23.
- 42
- 41
- V4 karakter
- Floyd J Garcia
- LV karakter
- Richard Joshi
- V2 karakter
- Nincs.
Neved:
< Petrick Salvier >
A ban időpontja:
< 2017 környékén >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Mruxi >
A ban oka:
< OOC kereskedelem >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép Estét. Első sorban hát nem nagyon emlékszek sok mindenre de, egy pár dologra igen 2019.12.27 én (MA) felmentem Teamspeak 3 ra és érdeklődtem az accountom után hát sajnos bannolva van (IG Név alapján ha, esetleg nemtalálot akkor a felhasználó nevem megtudom írni PÜ-ben) mondták az adminok hogy, "UB próbát megér"
És hát én ezt megszeretném írni most semmit nemfogok tagadni arra emlékszem hogy, haverom OOC"kereskedett és mivel én még kezdő voltam sajnos nem értettem annyi mindent és rám sózta ezt az egészet és hát nemtudtam mit tenni akkor váltottam SeeMta V3 ra.
Nagyon de, nagyon sajálok mindent de, hát az ember a saját hibájábol tanúl és tényleg megigérem hogy, több ilyen nem lenne/lesz megkell válogatni azt is hogy, a szerveren normális embert fogjunk ki "barátnak akár. ÚJ gépem van és háát nem akarom azt hogy, a régi gépemen bannolva vagyok és Új at regisztráljak mivel ez egy Szabály megszegés lenne. Így hát inkább ezt az UB-t megírom és lessz ami lesz.
2 év alatt rengeteget változtam és megtanultam a szerver szabályzatot tényleg nagyon sajnálom és ezt Szívből írom. Egy utolsó esélyt ha lehetne nagyon elfogadnék. Tudom hogy, OOC kerre nincs de, Thommas is azt írta hogy, "OOC kerre talán később.
Tényleg nagyon megköszönném tudom hogy ezalatt a 2 év alatt sokat változtam jó írányban és betudom tartani a szabályzatot. További Szép estét kívánok. És utólagosan Kellemes Karácsonyt.
És előre Boldog Új évet kívánok. Köszönöm szépen hogy, elolvastad a lapot. #BÚÉK2020 >