Elutasítva UB kérelem - Edward

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Petya1939

Újonc
Támogató
2019. 09. 08.
18
7
LV karakter
Hamid Khuzaymah
zoldlogo.png

Neved:
< Hamid Khuzaymah >

A ban időpontja:
< 2021.3.22 >

A ban időtartama:
< 2030.1.1 >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< ooc kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Lassan nyolc hónapja, hogy ki lettem bannolva. Még mindig megpróbálom a lehetetlent, mivel tényleg örülnék az UB-nek és továbbra is hiányzik a játékélmény, és a közösség. Mindenki követ el hibákat, ahogy én is és be is láttam azt. Igaz, hogy én szinte alig húztam benne haszont mivel az egész a többiek részére volt csak az, de tudom, attól függetlenül rászedtek, és segítettem benne. Én szeretném folytatni a szervert, és egy jó RP közösségbe kerülni, és nyilván ennyi idő után is nem azért próbálkozok, hogy a szervernek - másoknak csináljak rosszat. Részemről egy próbát megért és örülnék ha megbocsájtanál nekem, köszi ha olvasod. Esetleg ha tudnál informálni arról, hogy hogyan tudnék ismét játszani, mivel minden szerverről bannolva lettem. Most megkellene várnom azt a 2030-at, hogy felmehessek ismét RP-zni? Vagy mostmár semmit se tehetek azért, hogy játszhassak a szerveren? Csak mert kicsit odébb van az, és nem a legkellemesebb addig várni:D.Ha tudnál valami információval szolgálni amivel felvilágosítanál a dologgal kapcsolatban akkor köszi! >

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Erre nincs és nem is lesz unban.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.