Tzako Ilev - Dalton Gray (helyette) [Davee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Tzako Ilev >

Panaszra tett játékos neve:
<
Dalton Gray >

Panasz oka:
<
Direkt rám húzza a kormányt, hogy ki szinkronozzon. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
bizonyíték >

Megjegyzés:
<
- >

Dawson696

Újonc
2019. 10. 29.
17
59
V4 karakter
-
LV karakter
Dalton Gray
V2 karakter
-
Helló! Az én szemszögemből egy tökéletes PIT manőver zajlott le, amit nálad máshogy szinkronizált le a játék. Nincs visszamentésem róla, mivel nálam nem volt hiba a manőverben. Egyébként a PIT manőverem következtében minimális sérülést szenvedett a járművetek, ami nem vezetett a ti veszteségetekhez. Nem ez miatt kerültetek elkapásra.

Illetve ha szerettél volna akkor is hívhattál volna admint, amit a helyszínen meg lehetett volna beszélni! Szerintem a PK mindössze rosszindulatból készült!
Várom a bíráló admint döntését!

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
Helló! Az én szemszögemből egy tökéletes PIT manőver zajlott le, amit nálad máshogy szinkronizált le a játék. Nincs visszamentésem róla, mivel nálam nem volt hiba a manőverben. Egyébként a PIT manőverem következtében minimális sérülést szenvedett a járművetek, ami nem vezetett a ti veszteségetekhez. Nem ez miatt kerültetek elkapásra.

Illetve ha szerettél volna akkor is hívhattál volna admint, amit a helyszínen meg lehetett volna beszélni! Szerintem a PK mindössze rosszindulatból készült!
Várom a bíráló admint döntését!
Itt nem az autó sérülés, meg a rossz szándék zajlik le. Nagyon sokszor hallottam már ezt a szöveget, és rosszul tudják az emberek. A panaszkönyv azért íródott meg, mert kiszinkronoztál. A videón tökéletesen látszik az is, hogy max fps-e van a spannak, ennek ellenére te ránkhúzod a kormányt. Amit írtál, ez a pitelési szándek meg szerintem 233km/h-nál ezt nem kellene.

• Vicces
Reactions: Roland001

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Sziasztok, véleményem szerint egy szándékos lagpit nem így néz ki.
Az a része viszont jogos a panaszkönyvnek, hogy 230km/h-val nem túl reális piteléssel próbálkozni. Egy olyan játékosnál akivel rendszeresen problémák vannak, ez szankcióval járna. Azonban jelen esetnél Dalton_Gray tiszta ucp előélettel rendelkezik, és soha hasonló probléma nem volt vele. Illetve ez a manőver nem volt befolyással az üldözés végkimenetére.
Legközelebb ha ilyen problémátok támad, ott helyben hívjatok admint.
A fent említett okok miatt, következmények nélkül zárom a panaszkönyvet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.