Tyzee Salvatore SGH jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ANTLFI

Újonc
2022. 03. 31.
19
55
V4 karakter
Tyzee Salvatore
LV karakter
X
V2 karakter
X
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dani Közel 17éves InGame név:Tyzee Salvatore >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 34245 >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdésdéseire való válaszadás,Bármi féle szabályzat felé irányuló kérdés helyes megválaszolása a játékosok felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék itt több lenni mint egy játékos máshol is szolgáltam már a játékosok érdekeit úgy gondolom nekem itt sikerülni fog.Szeretnék egy komoly csapathoz tartozni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Annyira nagy indoka nincs.Magas napi aktivitás.Folyamatos aktivitás.Eléggé gyakran kerülök olyan szituációba amikor át kell elemeznem a szabályzatot.Van pár szankcióm amire nem vagyok büszke de kb vagy 2hete folyamatosan elemzem a szabályzatot és így már tisztában vagyok a szerver szabályzati pontjaival. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A fentlevő játszott időmben mindig tudok segíteni a játékosokon. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Banjaim: >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Jailjeim: >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< P: Humoros,Segítőkész,Önzetlen N:Önfejű,Hirtelen dühű,Szókimondó>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék ha lesz rá esélyem.Admin ként is voltam már jelen máshol.Rendelkezek elég sok tapasztalattal.Szeretnék a játékosoknak igazságot szolgáltatni.Szeretnék több lenni mint egy játékos aki itt játszik napi szinten. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A kezdő játékost felvilágosítanám a szerveren történő,illetve müködő dolgokról.Tájékoztatnám a szerver szabályaival illetve a szabályzat megszegésének súlyosságával.Tájékoztatnám a főbb parancsok esedékességi használatáról.Pl.: /me A cselekvést Rp-zheted vele./do-val a történést Rp-zheted vele ./ame parancsal a karakteredről készíthetsz vizuális részletes leírást mindegyikhez egy rp példa.: /me Elővesz egy fegyvert majd az asztalra rakja. /do Asztalra helyezi mosolyogva a pisztoly-t /ame Egy 180cm magas 25év körüli kifinomult egyéni öltözködésű kigyúrt ember barna hajjal.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tudtára adom hogy én ebben nem tudok segíteni, majd egy admin-hoz utasítom az ilyes fajta problémája miatt. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< /vá 93 Szia!Amennyiben nem vagy 4-es szint alatt akkor nincs semmi gond a rablásoddal.Amit IC mond az teljes mértékben IC ügynek minősül.A panaszod nem tartalmaz semmi szabályellenes cselekedetet. >>

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzésem: Később lehetséges,most az előéleted miatt nem tudunk foglalkoztatni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.