Az elején kezdeném. Volt kettő haverom, aki felment v3 ts-re trollkodni és bementek AFK szobába. Beküldtek az AFK szobába egy iplogger linket, mert mekkora "fun" lenne megszerezni random emberek IP-jét. Na hát én ebbe nem nagyon láttam, hogy mi is a "fun", de nem szóltam nekik hogy ne tegyék. Mondták nekem hogy nem-e ismerek akárkit aki seemta-zik és Kisvárdai én pedig mondtam nekik, hogy ismerek egy-két embert. Ekkor megnézték hogy Cameron is bent volt AFK szobában, én pedig elmondtam nekik, hogy ő is onnan valósi. Ezek után ők elküldték nekem az IP címét, amivel én nem tudtam sok dolgot kezdeni, mert nem is tudtam hogyan kell ddosolni, semmi ilyesmit. Ekkoriban volt egy admin haverom, akinek én ezzel próbáltam "menőzni"... - tudom nagyon hülye dolog volt ilyeneket mondani. Az admin barátom IRL is ismerte Cameron-t, és ő elküldte neki azt a screent amin én azt mondom neki, hogy "Megvan Cameron ip-je". Szóval lényegében ez úgy esett le nekik, mintha én lőném őt, közben pedig 2 hülye haverom volt, akik ezt az egészet csinálták. Elnézést szeretnék kérni, már csak azért is hogy akkoriban nem szóltam a barátaimnak, hogy álljanak le mert ez a dolog nem vicces. Ez volt a történet kerek-perecen, nagyon megbántam és tényleg visszaszeretnék térni egyszer még talán a szerverre is, de most az első lépésként már annak is nagyon örülnék ha fórumra visszatérhetnék. Előre is köszönöm szépen a bírálatot, legyen további szép napotok.