Tyzee Johnson jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tyzeee

Pénz az nem boldogít, de függővé tesz..
2020. 11. 25.
31
18
19
V4 karakter
Tyzee Johnson
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Tyzee, közel 18 éves vagyok. IG név: Tyzee Johnson>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg: 59195 >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminisztrátorok munkájának segítése. Játékosok kérdéseire válaszadás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Kipróbálnám magam egy ilyen pozícióban. Szeretek segíteni a játékos társaimon.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy vélem elég érett vagyok, szeretek csapatba dolgozni és új embereket megismerni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez sajnos a munka mellet elég ingadozó de napi 2 órát megpróbálnék. Ha kevesebb menne akkor azt előre jelezném. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Eszméletlen türelmes vagyok az emberekkel, nem idegesítem magamat feleslegesen. Jó a problémamegoldó képességem. Őszinte vagyok, el mondom ha hibázok. Negatív: Nagyon elvárom a korrektséget, ha én segítek neked szeretem ha azt viszont is kapom. Elég "boomer" vagyok, nem látom értelmét a közösségi médiáknak(pl: Facebook, Instagram.), Csöndes vagyok(társaság függő)
>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem, nem szeretnék. Az már egy túl nagy feladat lenne számomra. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megkérdezném használ e TeamSpeaket, ha igen akkor ott szóban egyszerűbben el tudnám neki mondani. Nagyon sok kezdő elsőnek azt hiszi,hogy a játék csak az autókázásról szól. Elsőnek elmondanám mit is jelent maga a RolePlay kifejezés. Ismertetném vele az általános szabályokat, majd bővebben kifejteném őket egy adott szituációban melyeket kell figyelembe venni. Megkérném ,hogy olvassa át a forumon található szabályokat(Elküldeném a linket). Elmondanám hogyan kell neki indulni a pénz szerzésnek és hogyan tud a későbbiekben már akár frakciókhoz is csatlakozni. Természetesen elmondanám neki ha megakadt játék közben nyugodtan kérdezzen szívesen segítünk neki. :) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Sajnos ebben a szituációban nem tudnék neki segíteni. Megkérném ,hogy ilyen helyzetben egy adminisztrátort keressen fel. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< /vá Hali. Ebbe nincs semmi szabályellenes! A szint nem befolyásolja ,hogy rabolhat-e, a szidás pedig IC esemény így szabályos :)>>

• Tetszik
Reactions: Danii1

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: Tyzeee
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.