- 2022. 04. 04.
- 305
- 401
- 16
- V4 karakter
- silas.sperakis
- LV karakter
- chloe.catala
- V2 karakter
- taylor.d.junior
Neved, életkorod, Account ID:
viktor, 16, 20662
Jelenlegi játszott perced:
13 790 perc
Fénykép csatolása az UCP-ről, ahol látszódnak a korábbi szankcióid:
Link
Véleményed szerint mi az SGH feladata?
Játékosok segítése, adminok munkájának megkönnyítése, felsőbb utasítások teljesítése, kérdések megválaszolása.
Miért pont téged válasszunk? Mennyi időt tudnál erre szánni?
Rátermett vagyok a feladatra, megbízható, ha kiadnak egy feladatot, én azt teljesítem-végrehajtom. Rengeteg időt tudnék a pozícióba belefektetni. Jól ismerem a szervert, jó a probléma megoldó készségem, illetve v4 szerverén már megfordultam, mint SGH így talán tapasztaltnak is mondanám magam.
Írj magadról 3 darab pozitív, illetve negatív tulajdonságot.
Kreatív, Tapasztalt, Kitartó
Maximalista, Makacs, Érzékeny
Mutasd be részletesen a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:
Városháza:
A szerver egyik leghasznosabb - legfontosabb helyszíne.
Itt található meg az okmányiroda, ahol a különböző irataidat válthatod ki és vagy hosszabbíthatod meg.
Fegyver - Horgász - Bányász engedélyed is ezen a helyen tudod kiváltani.
A szervizben kapott műszaki adatlapot itt válthatod át egy érvényes forgalmi engedélyre.
Illetve az ingatlanjaidat is itt tudod meghosszabbítani, ha szükséges.
Kórház(ak):
A játékszerveren több kórház is megtalálható szétszórva: El Quebrados, Montgomery, Fort Carson, Las Venturas.
Ha esetlegesen meghalnál egy szituációban ezek közül az egyik kórházhoz éledsz újra 15 perces halálidő után és innen folytathatod tevékenységeidet.
Ha a szerveren nem található meg elegendő mentős, akkor 20,000$-ért a Gyógyító NPC-nél megtalálható CP-be meggyógyíthatód magadat könnyítve helyzeteden.
Autókereskedés:
Kórház mellett, Las Venturasban található meg az autókereskedés.
Többfajta módon is tudunk vásárolni - prémiumponttal és vagy készpénzel.
Készpénzel csak olyan járművet tudunk vásárolni, aminek nincs betelve a limite.
Prémiumponttal szinte bármit meglehet vásárolni a kereskedésben, limites és dolláros járműveket is.
A vásárlás megnyomásával az autót minimálisan szabhatjuk tetszésünk szerint:
- Fényezés.
- Egyes járműveknél lehetőség van benzin / dízel közül is választani.
Ha ez megvan és megvásároltuk a járművet azt a kinti parkolóban fogjuk megtalálni zöld CP-vel megjelölve.