Neved:
< Tyson Lyons >
Kitiltás időpontja:
< 2024.01.21 >
Kitiltás időtartama:
< 2024.02.21 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Wexen >
A kitiltás indoka:
< RP aloli kilépés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Mivel nem szándékosan csatlakoztam le a szerverről, elment a netem és pár percig nem is jött vissza, amint vissza léptem a szerverre nem volt ott senki sem a helyszínen (Max 6-7p telhetett el). A story lényege annyi hogy elkapott a sheriffség, és miközben vittek volna be az örsre, az autóban ut közben elment a netem, ledobott, és pár percig nem is állt helyre az internetkapcsolat, amint ujra lett netem vissza csatlakoztam a szerverre, a helyszinen ahol kidobott nem találtam senkit, se a sherrifeket, se mást, ezután vártam még egy 5 percet hogy hátha lesz valami, majd lecsatlakoztam mivel késő volt és fáradt voltam, illetve gondolván hogy nem érdekli őket annyira ez az egész és azért mentek el. Sajnos valamiért sokszor elmegy a netem, de ezekben az esetekben mindig megvártak az illetékes játékosok még ha több idő is volt mire visszaléptem a szerverre. Nyilván nem várhatom azt hogy várjanak rám a játékosok amig vissza nem lépek, de akkor sem tudom mit kellett volna tennem ebben a helyzetben, azt hittem hogy mivel már késő volt nem érdekli őket annyira és ezért álltak tovább >