Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Tasi Márknak hívnak , 15 éves vagyok . >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 32333 percem rendelkezem . >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdések megválaszolása , játékosok segítése , problémáik megoldása addig amíg szóba lehet segíteni .
Adminisztrátor munkáját zökkenő mentessé tenni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném segíteni az SGH teamet , régóta fontolgattam hogy SGH szeretnék lenni de sose lett belőle semmi , de most eldöntöttem hogy megpróbálom mert szeretek segíteni az embereknek , szeretek problémákat megoldani és ki küszöbölni . >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Segítőkész , megbízható kitartó srácnak tartom magam . Minden feladatot amit kiosztanak nekem szívesen elvállalom és el is végzem törekedve a legjobb kivitelezésre . Valószínűleg sőt biztos nem én leszek a legjobb de ha bekerülnék a legjobb formámat hoznám .>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 3-4 órát tudok teljesíteni hétvégén pedig 5-6 órát . >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem nem voltam https://imgur.com/a/vSdsvLt >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen amikre nem is vagyok büszke de azóta sokat tanultam belőle . https://imgur.com/a/ZK5G0qk >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív : Önfejű , Türelmetlen , Ritkán könnyen ingerült leszek .
Pozitív : Kitartó , Segítőkész , Becsületes . >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Hát ha felajánlanák a lehetőséget nagy esélyt látok rá hogy elfogadnám . De egyenlőre adminsegédként próbálnám ki magam . De ha oda kerülne a sor elfogadnám mert szívesen kipróbálnám magam hogy hogy teljesítek. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is az alap rp szabályokkal kezdeném aztán a /me /do parancsok helyes használatával folytatnám . Mondanám neki hogy olvassa ez a szerver szabályzatát mert az sokat segíthet . Plusz ott az F1 ami bemutat pár fontos információt az alap munkákat és a játékbeli tudnivalókat .>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném hogy történt és hogy van-e bizonyíték rá . Ha jogosan kér fixet akkor az esetet egy adminisztrátor felé továbbítom . >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Hali ! Az esetről kellene bizonyíték de viszont adminsegédként nem tudlak felszedni se elteleportálni , de továbbítom az üzenetet egy adminisztrátornak és ő segíthet neked. Viszont ha garázsban lépsz ki mindig ki fogsz esni a világból kilépés előtt mindig menj ki a garázsból .>>
Utoljára szerkesztve: