Tyson Dannel Vincenzo Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

marrko

Újonc
2019. 06. 11.
14
7
V4 karakter
Tyson Dannel Vincenzo
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Tasi Márknak hívnak , 15 éves vagyok . >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 32333 percem rendelkezem . >>

Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdések megválaszolása , játékosok segítése , problémáik megoldása addig amíg szóba lehet segíteni .
Adminisztrátor munkáját zökkenő mentessé tenni. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném segíteni az SGH teamet , régóta fontolgattam hogy SGH szeretnék lenni de sose lett belőle semmi , de most eldöntöttem hogy megpróbálom mert szeretek segíteni az embereknek , szeretek problémákat megoldani és ki küszöbölni . >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Segítőkész , megbízható kitartó srácnak tartom magam . Minden feladatot amit kiosztanak nekem szívesen elvállalom és el is végzem törekedve a legjobb kivitelezésre . Valószínűleg sőt biztos nem én leszek a legjobb de ha bekerülnék a legjobb formámat hoznám .>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 3-4 órát tudok teljesíteni hétvégén pedig 5-6 órát . >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem nem voltam https://imgur.com/a/vSdsvLt >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen amikre nem is vagyok büszke de azóta sokat tanultam belőle . https://imgur.com/a/ZK5G0qk >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív : Önfejű , Türelmetlen , Ritkán könnyen ingerült leszek .
Pozitív : Kitartó , Segítőkész , Becsületes . >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Hát ha felajánlanák a lehetőséget nagy esélyt látok rá hogy elfogadnám . De egyenlőre adminsegédként próbálnám ki magam . De ha oda kerülne a sor elfogadnám mert szívesen kipróbálnám magam hogy hogy teljesítek. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is az alap rp szabályokkal kezdeném aztán a /me /do parancsok helyes használatával folytatnám . Mondanám neki hogy olvassa ez a szerver szabályzatát mert az sokat segíthet . Plusz ott az F1 ami bemutat pár fontos információt az alap munkákat és a játékbeli tudnivalókat .>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném hogy történt és hogy van-e bizonyíték rá . Ha jogosan kér fixet akkor az esetet egy adminisztrátor felé továbbítom . >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Hali ! Az esetről kellene bizonyíték de viszont adminsegédként nem tudlak felszedni se elteleportálni , de továbbítom az üzenetet egy adminisztrátornak és ő segíthet neked. Viszont ha garázsban lépsz ki mindig ki fogsz esni a világból kilépés előtt mindig menj ki a garázsból .>>

Utoljára szerkesztve:

DIAZx01

Újonc
2019. 05. 25.
9
1
V4 karakter
Paul D Everett
Ezt alá tudom támasztani, hogy tényleg becsületes, segítőkész! 3 hónapig egy frakcióba voltunk, volt időm megismerni bőven, amikor kellett mindig ott volt tényleg lehet rá számítani teljes mértékben! Paul Diaz

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.